Haberler

"4. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu" Sona Erdi

Sivas'ta, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen "4.Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu" sona erdi.

Sivas'ta, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen "4. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu" sona erdi.

Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun işbirliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sivas Valiliği, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen bisiklet turunun 4. ve son etabında, Havalimanı Yol Yarışı yapıldı.

Toplam 53 kilometrelik parkurda yapılan yarışta, Konya Torku Şekerspor'dan Fethullah Köse birinci, Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan Cebrail Şeker ikinci, Gürcistan Milli Takımı'ndan Hovhanes Hovhanisyan üçüncü oldu. Bu yarışla, 4 gün süren bisiklet turu sona erdi.

Bisiklet turunun kapanış seremonisi ve ödül töreni, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde gerçekleştirildi. Törende, dereceye giren sporculara ve takımlara ödülleri ve kupaları, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve diğer yetkililerce verildi.

Sporculara başarılar dileyen Ürgüp, bisiklet sporunun Sivas'ta gelişmesinin çok önemli olduğunu belirterek, "Rahmetli ağabeyimiz Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen bu turnuvanın Türk sporuna, Sivas'taki bisiklet sporuna katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Başta Türkiye Bisiklet Federasyonu olmak üzere organizasyona katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

-Ferdi klasmanda Muhammed Ali Özçelik birinci oldu-

11'i yabancı 28 takımdan 155 sporcunun katılımıyla düzenlenen bisiklet turunda, takım klasmanında Kazakistan Milli Takımı birinci, Konya Özel İdarespor ikinci, Konya Torku Şekerspor üçüncü oldu.

Ferdi klasmanda ise Kocaeli Brisaspor'dan Muhammed Ali Özçelik birinciliği, Kazakistan Milli Takımı'ndan Shtein Grigoriy ikinciliği, Konya Özel İdarespor'dan Sedat Koç üçüncülüğü elde etti. Özçelik, bu başarısıyla sarı mayoyu (lider) kazandı.

Sprint klasmanında ise Konya Özel İdarespor'dan Sedat Koç birinci, aynı takımdan Vedat Koç ikinci, Kocaeli Brisaspor'dan Muhammed Ali Özçelik ise üçüncü sırada yer aldı. Bu sonuçla, Sedat Koç, en iyi sprinterlere verilen mavi mayonun sahibi oldu.

En iyi tırmanıcı klasmanında ise Sivas Dört Eylül Belediyespor'dan Cebrail Şeker birinciliği, Kazakistan Milli Takımı'ndan Gidich Yevgeniy ikinciliği, Makedonya Hemus Troyan takımından Minko Donkovski üçüncülüğü elde etti. Şeker, bu başarısıyla kırmızı mayoyu kazandı.

117 kişinin katılımıyla dün düzenlenen halk yarışında ise 10-13 yaş kategorisinde Kubilay Bakmaz, 14-17 yaş kategorisinde Ebubekir Sıddık Yıldırım, 18-25 yaş kategorisinde Mustafa Kaya, 26-35 yaş kategorisinde Recep Emren, 36 yaş ve üzerinde Hikmet Turna, lisanlı ve antrenmanlı sporcu kategorisinde Furkan Kaya, bayanlar kategorisinde ise Selin Yılmaz birinci olmuştu. Halk yarışında kategorilerinde dereceye girenlere madalyalarının yanı sıra bilgisayar, bisiklet ve cep telefonu armağan edilmişti.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu Konya Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title