Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, öğretmenlere minnet ve şükran borçlu olduklarını belirtti.

Milletvekilliği görevine gelmesinde en önemli payın öğretmenlere ait olduğunu ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Bizler, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' diyen Hz. Ali gibi öğretmenlerimizin bizlere katkısını asla unutmayacağız. Bir toplumun geleceği öğretmenlerimizin elindedir.  Biz öğretmenlerimize ne kadar değer verirsek, ne kadar sahip çıkarsak, geleceğimiz de o kadar aydınlık olur. Her zaman şehrimizin ve hemşehrilerimizin olduğu gibi öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının da emrinde olacağız. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum"

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ise gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerin gurur ve onur gününü bir kez daha kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını vurguladı.

Tütüncü, çocukların ve gençlerin, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesinde en büyük pay sahibinin öğretmenler olduğunu vurgulayarak, " Yarının güçlü ve dünyada söz sahibi bir Türkiye'sini oluşturacak olan gençlerimizin bugünden hazır olabilmesi, her zaman her yerde ve her koşulda büyük bir özveri ve azimle çalışan fedakar öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bilimsel ve çağdaş bir altyapıyla, iktidarımız döneminde milli eğitim bütçesinin her zaman en yüksek bütçeyle bir numarada yerinin alması, Türkiye'de eğitim alanında çok büyük ilerlemeler kaydedilmesinin de önünü açmıştır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Öztürk Ak Parti Türkiye Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title