Haberler

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem: "Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle mücehhez yetişmesinde çok önemli adımlar atılmıştır"

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle mücehhez yetişmesinde çok önemli adımlar atılmıştır" dedi.

Erdem, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı ve başarılı olmasını temennisinde bulundu.

"Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir" diyen Erdem, şunları kaydetti:

"Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Onları eleştirel ve oluşturmacı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek hedefimizdir."

AK Parti hükümetleri döneminde bütçeden en büyük payın eğitim ve öğretime ayrıldığına işaret eden belirten Erdem, "Ücretsiz ders kitapları uygulaması, tablet bilgisayarlar, akıllı tahtalar, teknoloji sınıfları, her ile açılan üniversiteler hep bu dönemin en önemli hizmetleridir. 4+4+4 uygulaması da eğitimdeki en önemli değişimdir. Bu uygulama ile mecburi eğitim 12 yıla çıkarılmıştır. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle mücehhez yetişmesinde çok önemli adımlar atılmıştır" ifadelerini kullandı. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title