Haberler

13 Bin 823 Şişe Kaçak İçki

gibi turistik işletmelerde satılmak üzere merdiven altı ve gümrük kaçağı içki operasyonları devam ediyor.

Muğla polisinin turizm sezonunda bar, disko, restaurant

gibi turistik işletmelerde satılmak üzere merdiven altı ve gümrük kaçağı içki operasyonları devam ediyor. Son operasyonda yaklaşık 14 bin şişe gümrük kaçağı ve bandrolsüz içki ele geçirildi.

Muğla KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muğla, Milas, Dalaman, İzmir, Uşak, Kütahya, Aydın ve Denizli de eş zamanlı düzenlenen operasyonla 13 Bin 823 şişe gümrük kaçağı ve bandrolsüz içki ile 19 paket puro ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M.N. isimli sahsın başta Milas ilçesi olmak üzere Muğla merkez ve ilçelerinde içki satışı yapan büfe, içkili lokanta ve marketlere gümrük kaçağı alkollü içki satışı ve dağıtımı yaptığı bilgisi üzerine, 7 ay önce takibe aldı. Yedi ay süren proje çalışması neticesinde suç delillerine ve faaliyetlerine ulaşan Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri, Muğla, Milas, Dalaman, İzmir, Uşak, Kütahya, Aydın ve Denizli de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 14 şüpheli gözaltına alınırken, 10 şüpheli ilk sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Operasyonda şüpheliler M.N, C.N., F.A. ve C.K. ile birlikte 3 bin 617 şişe gümrük kaçağı votka, bin 370 şişe gümrük kaçağı viski, 8 bin 755 şişe bandrolsüz şarap, 16 şişe gümrük kaçağı Baıleys, 65 adet gümrük kaçağı alkollü içki kapağı, 19 paket gümrük kaçağı puro ve 2 adet alış-veriş bilgilerinin kayıtlı olduğu ajanda ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan M.N, C.N., F.A. ve C.K. alınan ilk ifadelerinin ardından örgütlü olarak gümrük kaçakçılığı yapmak suçu ile Milas Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title