Haberler

Yemen'de Husi Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dev Yemen bayrağı taşıyan göstericiler- Silah ve dövizler taşıyan göstericilerin slogan atması- Göstericilerden biri ile röportaj Yemen'in Başkenti Sana'nın Tarihi Bab-ül Yemen bölgesinde, Husi militanları tarafından düzenlenen gösteride Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon güçlerinin gerçekleştirdiği saldırılar protesto edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dev Yemen bayrağı taşıyan göstericiler- Silah ve dövizler taşıyan göstericilerin slogan atması- Göstericilerden biri ile röportaj Yemen'in Başkenti Sana'nın Tarihi Bab-ül Yemen bölgesinde, Husi militanları tarafından düzenlenen gösteride Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyon güçlerinin gerçekleştirdiği saldırılar protesto edildi. Saldırılarda "uluslararası yasalara göre suç sayılan" bombaların kullanıldığı iddia edilerek, saldırıda sivil yerleşim alanlarının da hedef olduğu iddia edildi. Gösteride Husilerin sloganlarının yanı sıra Suudi Arabistan ve diğer koalisyon ülkelerinin eleştirildiği dövizler taşındı.

Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Yemen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title