Haberler

Çocuklar 'sevgi' uçuşu yaptı

Güncelleme:

Nevşehir'de ki sevgi evlerinde kalan çocuklar, sıcak hava balonları ile 'sevgi uçuşu' yaptı. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve Dünyanın en güzel manzaralarından birisine sahiplik yapan Kapadokya Bölgesinden havalanan sıcak hava balonları bu gün sevgi uçuşu yaptı. Pasha Balloons sponsorluğunda, Nevşehir'de bulunan sevgi evlerinde kalan yaklaşık 40 çocuk ve gençler Sevgi uçuşu yaparak, Kapadokya bölgesini havadan izledi.

Çocuklar 'sevgi' uçuşu yaptı

NEVŞEHİR - Nevşehir'de ki sevgi evlerinde kalan çocuklar, sıcak hava balonları ile 'sevgi uçuşu' yaptı.

UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve Dünyanın en güzel manzaralarından birisine sahiplik yapan Kapadokya Bölgesinden havalanan sıcak hava balonları bu gün sevgi uçuşu yaptı. Pasha Balloons sponsorluğunda, Nevşehir'de bulunan sevgi evlerinde kalan yaklaşık 40 çocuk ve gençler Sevgi uçuşu yaparak, Kapadokya bölgesini havadan izledi. Uçuşu gerçekleştiren Sıcak Hava Balon Pilotu Ali Ciğerci yaptığı açıklamada; "Bu gün sevgi evlerinde kalan çocuklarımız ile sevgi uçuşu gerçekleştirmek istiyoruz. Şu an Kılıçlar Vadisindeyiz. Yaklaşık bir saatlik bir uçuş ortalaması ile uçacağız. Sevgi dolu bir uçuş diliyoruz" şeklinde konuştu.

Sevgi evlerinde görevli Fatma Özark'da açıklamasında çocuklar kadar heyecanlı olduğunu belirterek; "Sevgi evlerimizde kalan çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak için buradayız. Bu gün çocuklarımız ile birlikte sevgiye uçuyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kapadokya Nevşehir Unesco Dünya Çocuk Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title