Haberler

Vıgo: Fenerbahçe Teknik Direktörü Zıco'nun Basın Toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası H Grubu'nda Yarın İspanya'nın Celta Vigo Takımıyla Deplasmanda Yapacakları Maçta Beraberliğin de İyi Bir Sonuç Olabileceğini, Ancak Sahaya Galibiyet İçin Çıkacaklarını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası H Grubu'nda yarın İspanya'nın Celta Vigo takımıyla deplasmanda yapacakları maçta beraberliğin de iyi bir sonuç olabileceğini, ancak sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin maçın oynanacağı Balaidos Stadı'nda yaptığı son antrenman öncesi Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Yozgatlı ile birlikte statta bir basın toplantısı düzenleyen Arthur Zico, Celta Vigo maçında beraberliğin de iyi bir sonuç olabileceğini, ancak sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Biz savunma ağırlıklı oynarsak daha çok zorlanırız. O yüzden her zamanki gibi hücuma yönelik oynayıp kazanmaya çalışacağız" dedi. 15 gün içinde yapacakları 5 maçın zorlukları aşıp aşamayacağını gösterecek bir süreç olduğunu kaydeden Brezilyalı teknik adam, "Azim, kararlılık ve isteğimizi göstermeliyiz" diye konuştu.

Basın mensuplarının, Fenerbahçe'nin hiçbir İspanyol takımına karşı kazanamadığını hatırlatmaları üzerine Zico, "Bu dezavantaja yarın son verebiliriz" dedi. Zico, Fenerbahçe Kulübü ile ilgili gündemde olan şike iddiaları konusunda hiçbir yöneticiyle konuşmadığını söyleyerek, "Biz profesyoneliz. Aslında bu konuları yalnızca konunun muhatapları yorumlamalı. Biz, kendi işimizi düzgün yapıp kazanmak için profesyonelce mücadelemizi veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının, İtalya Milli Takımı'nın şike skandalları sonrası Dünya Kupası'nı kazanmalarının Fenerbahçe ile bir paralellik gösterip göstermeyeceği sorusuna ise Zico, "Eğer UEFA Kupası'nı kazanmaya yaklaşırsak bu futbolcuların şikeden dolayı motive olduğundan değil, kaliteli olup çalıştığımızdan dolayı olacaktır" cevabını verdi. Zico, hafta sonu Galatasaray ile yapacakları derbinin hiçbir şekilde UEFA Kupası maçına etki etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Yozgatlı ise, Celta Vigo'nun çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Özellikle kendi evinde iyi futbol oynuyor. Ama biz de çok iyi bir takımız. Son maçlarda çok iyi mücadele ettik, iyi sonuçlar aldık. Hazır durumdayız. Yarın zorlu bir maç oynayacağız. 2 takım da 3 puan için sahaya çıkacak, ancak bizim bir avantajımız olabilir. Çünkü Celta Vigo ofansif oynayacak. Biz de çok iyi kontraatağa çıkan bir ekibiz ve kontraataktan goller bulabiliriz. 3 puan alırsak gruptan çıkmayı büyük ihtimalle garantileyeceğiz, ama 1 puan da iyi sonuç. Bir puan alırsak son maça bakacağız" diye konuştu.

Bu arada, Celta Vigo Teknik Direktörü Fernando Vazquez de, düzenlediği basın toplantısında her 2 takımın da yarınki maçı kazanmak istediğini belirterek, "Yarınki maç, her sonuca açık ve güzel bir maç olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title