Haberler

Birol Şahin kimdir? MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin kimdir? Birol Şahin biyografisi!

Güncelleme:

MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin A Milli Kadın Voleybol takımımız ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oturdu. Sosyal medyada gündem olan konu sonrası Birol Şahin kimdir ve MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin kimdir gibi soruların yanıtı merak edildi. Peki Düzce, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin kimdir?

Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Belediye Başkanı olan MHP'li Birol Şahin A Milli Kadın Voleybol takımımız ile ilgi yaptığı açıklama ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaptığı açıklama ile gündem olan MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin'in kim olduğu araştırılırken Birol Şahin kimdir, MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin kimdir, Birol Şahin biyografisi gibi konularda aramalar yapıldı.

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI BİROL ŞAHİN KİMDİR?

Birol Şahin Doğum Yeri: Düzce

Birol Şahin Doğum Tarihi: 14.04.1960

Birol Şahin Mesleği: Belediye başkanı,İş adamı

Birol Şahin Partis i: Milliyetçi Hareket Partisi

Birol Şahin kimdir? MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin kimdir? Birol Şahin biyografisi!Birol Şahin

BİROL ŞAHİN BİYOGRAFİ

Birol Şahin 1960 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve ortaokulu Kaynaşlı'da tamamladı. Düzce Ticaret Lisesi Muhasebe Bölümünü bitirdi. Askerlik görevini Adana 6.Kolordu Komutanlığı'nda yaptı. Kolordu'ya bağlı Özel Tim Komutanı koruması olarak görev aldı. Bu görevde Kolordu Komutanlığı tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. Milli Gençlik Vakıflarında aktif olarak görev yaptı. Amatör olarak futbol oynadı. Uzak Doğu sporlarından Karate ve Kung-fu ile uğraştı. Kaynaşlıspor'da As Başkanlık görevinde bulundu. 1991-1998 yılları arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanlığı yaptı. 1998-2001 Yılları arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Refah Partisi ve Ak Parti Siyaset Akademilerinde Eğitim alarak, akademileri başarıyla tamamladı. Arapça dil eğitimi aldı. 2001-2011 yılları arasında Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanlığı yaptı. İlçe Başkanlığı döneminde, bir çok hizmetin getirilmesinde etkin rol oynadı. Eğitim, sağlık, ulaşım, spor, turizm, tarım, hayvancılık, el sanatları ve daha birçok alanda hizmetlerin getirilmesine vesile oldu. Düzce merkez ve ilçelerin birçok sorununu gündeme taşıdı. 7 Haziran 2015 tarihinde Yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Düzce Bağımsız Milletvekili Adayı oldu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Birol Şahin Kaynaşlı Düzce MHP Haberler

500

Yorumlar (19)

Helal olsun:

Adam doğru konuşmuş kimse buna itiraz etmemeli.

11
4
yanıtYanıtla
Zaza:

Doğru demiş. Ona karşı çıkanlar islamdan habersiz. Kıyamet alameti işte bu. Yanlışa karşı çıkacaksın. Çıplak sporu kim savunuyorsa münafık sınıfına...

3
2
yanıtYanıtla
130914:

doğru söylemiş başkan tebrik ederim açın kuranı okuyun görün yarı çıplak spor mu olur soruşturma başlatan mhp yönetimini de kınıyorum

2
3
yanıtYanıtla
h.karaoğlu.:

allahın. rızası. olmuyan. bütün. sporlar. yaşantılar. şeytanın. menmun. oldugu. şeylerdir. doğru. söylemiş. başkan

1
3
yanıtYanıtla
kemal:

terbiyesiz

yanıt5
yanıt2
Selcuklu:

Bu zatı savunanlar, vakıf yurtlarında erkek çocuklara tecavüz eden sapıklar için yorum yaptınız mı?

0
2
yanıtYanıtla
Selcuklu:

Bu zatın ifadesi, belediye başkanlığı dışında hangi alanlarla ilgili olduğnu gösteriyor. Olayı takımın galibiyetine değil, cinselliği dile getirmiş. İnsanlar başkan gibi düşünse voleybol trübinleri gişe rekoru kırardı. Demek oluyorki başkanın ilgi alanının ne olduğu açıkça görülüyor.

0
2
yanıtYanıtla
Allah derim:

Bence başkan haklı. İslamda örtünmeyi inkar etmek kimin haddine. Batının kurduğu sistemi benimsemek haddim olamaz. Ben müslümanım, sporun çoğu çıplak giysili. Eşofman giyilse top fileye eğrimi gider? Lakin bunlara okey diyenler elbette mevlama hesabını verecek. Tartışmaya gerek yok.

2
0
yanıtYanıtla
Yalan söylememiş....:

Başkan doğru olanı söylemiş. Şimdi kıvırmanın bı alemi yok. Evet dinin gereklerine uyumuyor mio zaman günah işlediğini kabul edeceksin. Karşı çıkmak sıkıntı doğurur.

1
1
yanıtYanıtla
Selcuklu:

Futbolculara niye dememiş. Bayağı sıkar.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title