Haberler

Urla Bağbozumu Şenliği Devam Ediyor

13-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Urla geleneksel bağbozumu şenliği konser ve sanat etkinlikleriyle sürüyor.

13-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Urla geleneksel bağbozumu şenliği konser ve sanat etkinlikleriyle sürüyor.

Şenliğin dördüncü günü Urlalı resim ve seramik sanatçıları da etkinliğe destek verdi ve Cumhuriyet Meydanı'nda canlı performanslarıyla Urlalılara farklı bir gün yaşattılar. Ressamlar ellerinde fırça ve boyalarıyla tuallerine hayallerini resmederken seramik sanatçıları da çamurlara yeni şekiller vererek izleyenlerle sanatlarının inceliklerini paylaştılar. Sanatçıların yaptıkları resim ve seramiklerinin de sergilendiği etkinliğe Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu da katıldı. Sanatçılarla sohbet eden ve canlı performansları izleyen Karaosmanoğlu, sanat ve sanatçı dostu kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Urla'da bu etkinliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek katılan ve destek veren sanatçılara teşekkür etti.

Urla Geleneksel Bağbozumu şenliği kapsamında dördüncü gün sahneye Urla'da yaşayan ve sevilen ses sanatçısı Okan Gürler çıktı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla Urlalıları mest eden Gürler, Urla'da sahneye çıkmanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiği söyleyerek geceyi düzenleyen Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Gecede eşi Feyza Karaosmanoğlu ile şarkılara eşlik eden ve bir ara sahneye çıkarak dans eden Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu Okan Gürler'e yaşattığı güzel gece için teşekkür ederek plaket sundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title