Haberler

İstanbul'da dövmecide tecavüz dehşeti! Sanık ağır ceza mahkemesinde yargılanacak

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir dövmeciye giden Faslı kadın, İran uyruklu dövmecinin tecavüzüne uğradı. Zanlının elinden kurtulan Faslı kadın, yolda gördüğü polislere durumu anlattı. Gözaltına alınan Bahman V, suçlamaları reddetti. Zanlı, "nitelikli cinsel saldırı"dan ağır cezada yargılanacak.

İstanbul Fatih'teki bir dövme stüdyosuna giden Fas uyruklu turist kadının, dövme yaptırdığı İran uyruklu dövmeci tarafından tecavüze uğradığı iddia edildi.

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; skandal olay, şu şekilde anlatıldı: 32 yaşındaki Fas uyruklu F.D., geçtiğimiz ağustosta Kumkapı'da bulunan bir dövme stüdyosuna gitti. Burada İran uyruklu dövmeci 28 yaşındaki şüpheli Bahman V. ile görüştü. Dövme yaptırmak üzere Bahman ile anlaşan F.D., istediği modeli seçtikten sonra dövme koltuğuna oturdu. Bahman V., mağdur kadına dövmesini yaptı. Ardından F.D. dövme yapılan bölgeyi yıkamak için stüdyoda bulunan banyoya girdi. Bu sırada şüpheli Bahman V., banyo kapısını açarak içeri girdi ve genç kadına tecavüz etti.

İstanbul'da dövmecide tecavüz dehşeti! Sanık ağır ceza mahkemesinde yargılanacak

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Zanlının elinden kurtulan Faslı kadın, dışarı çıkarak yol üzerinde gördüğü polislere durumu anlattı. Polisler tarafından gözaltına alınan Bahman V., suçlamaları reddetti. Savcılık, şüphelinin üzerine atılı "Nitelikli Cinsel Saldırı" suçunu işlediğini belirterek ceza talep etti. Bahman V., ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Fatih İran Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (75)

Caner:

İran''lı dükkan sahibi, Fas''lı müşteri. . . Herkesler de buraya gelmiş. . . Bu gidişle memlekette azınlıkta kalacağız.

143
9
yanıtYanıtla
çamur:

tek başına ne işin vardı dövme dükkanında su testisi su yolunda kırılır

31
48
yanıtYanıtla
Kadinlar tek basina sokaga cikamazmi:

Turkler Araplasiyor! Eserinizle gurur duyun!

yanıt0
yanıt1
Gurbetci:

Seni cahil, utanmasan kadina suc bulacaksin. O adamin dusunceleride aynen seninkinden. Cahil ve sapik

yanıt0
yanıt0
cahal:

Dövmeciye biriyle mi gidiliyor. Dini bakıyosan dövme ztn dogru degil, ahlaki bakıyosan her gördüğün tek kadına tecavüz etmeyi kendince haklı buluyosun demekki. Yazık bu ülkenin haline

yanıt11
yanıt1
DJ BORİS BREJCHA:

OKUDUĞUM EN SAÇMA YORUM. )))))))))))))

yanıt7
yanıt2
jhn:

Testiyi senin gibi zeka özürlü taşırsa kırılır tabi

yanıt1
yanıt0
yaniii:

peygamber efendimizin eşi beni gece gömünki erkekler vücudumu görmesin diyen bir hanımdan dövmecide orasını burasını açıp bana tecavuz etti diyen üstü örtülü altı baldırı çıplak nesiller türedi rabbim sonumuzu hayırlı eylesin

48
18
yanıtYanıtla
Leda:

Belki koluna veya bileğine yaptırdı nereden biliyorsun yobaz kafalı!!!

yanıt11
yanıt20
ledaya cevap:

yobazlıkla ne alakası var din erkek kadın hususuna dikkat etmemizi emrediyor sonuçta o erkek yabancı değilmi o bayana helalmi bunu demek istiyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title