Haberler

Türkiye Şampiyonu Ekipten Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "2013 Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması Yıldızlar Finali"nde Türkiye Birincisi olan Aksu ilçesindeki Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu halk oyunları ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı...

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "2013 Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması Yıldızlar Finali"nde Türkiye Birincisi olan Aksu ilçesindeki Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu halk oyunları ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı makamında ziyaret etti.

Aksu Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ahmet Batak, sorumlu öğretmenler, eğitmenler ile 16 erkek ve 16 kız öğrenciden oluşan halk oyunları ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret etti. Okul Müdürü Batak, halkoyunları ekibi ve yarışma süreci ile ilgili bilgi vererek, "2013 MEB Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması'nda Isparta'da düzenlenen bölge yarışmalarından birinci olarak çıkan ekibimiz, 10-11 Haziran 2013 tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Finali'nde Geleneksel Düzenlemeli Dal Birincisi olmuştur" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise, öğrenci, öğretmen ve eğitmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gülay, "Milli kültürümüzün bir parçası olan halk oyunlarımıza yönelerek, değerlerimize sahip çıkan öğrencilerimizi görmekten mutluluk duymaktayız. İlimizi temsil ettiğiniz yarışmada Antalya yöresi oyunları ile Türkiye Birincisi olmanız bizi gururlandırdı. Milli kültür ve geleneklerimizi yeniden canlandıran bu ekibe başarılar diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, öğrencilere kitap hediye ederken, öğretmen ve eğiticilere teşekkür belgesi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Gülay Antalya Çalkaya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title