Haberler

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi Doğu Grubunda Play-off Mücadelesi Veren Malatya Belediyespor, Ankara Çankaya Belediyespor'u 3-1 Mağlup Etti.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi doğu grubunda play-off mücadelesi veren Malatya Belediyespor, Ankara Çankaya Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın setlerini Malatya Belediyespor, 25-17, 25-23 ve 25-19 alırken, konuk ekip ise bir seti 25-23 kazandı.

Malatya Belediyespor Koordinatörü Sezai Gültek, ikinci yarının ikinci haftasında kendi sahalarında konuk ettikleri Ankara Çankaya Belediyespor müsabakasını iyi bir oyunla kazandıklarını belirterek, "Play-off yolunda önemli bir engeli daha aştık. Çünkü, Ankara Çankaya Belediyespor güçlü bir takım" dedi.

Okan'ın sakat olmasına rağmen kazanmasını bildiklerini kaydeden Gültek, Malatya Belediyespor olarak sezon sonunda önce play-off'a yükselmek sonra da 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu konuda da emin adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

(NA-İK-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title