Haberler

Turgutlu'da Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi Selvilitepe Mahallesi Bilge Sokakta asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Selvilitepe Mahallesi Bilge Sokakta asfaltlama çalışmasını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mahallelerdeki asfalt serim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Mustafa Kemal Mahallesi Simge Sokağın ardından Selvilitepe Mahallesi Bilge Sokakta 5 bin metrekarelik asfalt serimi yapıldı. Ergenekon Mahallesi Karadut Sokakta ise dere yatağı oluşturulması ve yol geçişlerinin sağlanması amacıyla yapılan menfez çalışmalarında sona yaklaşıldı. On yedi adet menfezin yerleştirilmesinin ardından beton atımı ve yayaların güvenliği için korkuluk yerleştirme çalışmaları yapılacak. Derbent Mahallesinde ise incelemeler sonucunda tespit edilen noktalarda parke tamiratlarına ekipler gün boyu devam etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Akköy Mahallesi Camisinin iç cephe boyama çalışmalarına başladı. Şehitler Mahallesi Şehit Oğuz Erbay Sokak üzerinde bulunan çocuk oyun grubunun zeminine kauçuk döşemesi de yine ekipler tarafından yürütülüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Selvilitepe Mahallemizdeki muhtelif sokaklarda asfalt serim çalışmalarımızı geçtiğimiz aylarda tamamlamıştık. Plan ve program doğrultusunda Bilge Sokakta da 5 bin metrekarelik asfalt serimini gün içerisinde gerçekleştirdik. Ergenekon Mahallemizde ise yayalarımızın yol geçişlerini kolaylaştıracak menfez çalışmalarımızı kısa bir sonra tamamlamış olacağız. Bununla birlikte merkez ve kırsal mahallelerimizde parke tamiratı, boyama, bakım ve onarım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin sağlıklı, mutlu, güvenli hissedecekleri, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışma ve hizmetlerimizi aksatmadan sürdüreceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Ergenekon Turgutlu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title