Haberler

TRT Spikeri'nin Yavru Muhalefet Sözleri MHP'yi Kızdırdı

Güncelleme:

CHP'nin haberini anons ettikten sonra MHP haberini anons eden TRT spikeri, MHP'ye yavru muhalefet deyince partinin oklarını üstüne çekti.

TRT'de bugün akşam haberlerinde ilginç bir olay yaşandı. TRT'nin haberlerini sunan bayan spiker, MHP'ye "Yavru muhalefet" diyerek MHP'yi kızdıracak bir işe imza attı.

"ANAMUHALEFETTEN YAVRU MUHALEFETE GEÇELİM" ANONSU

CHP'nin haberinin verilmesinden sonra MHP haberini anons edecek spiker anons esnasında, "Evet ana muhalefetten yavru muhalefete geçelim. MHP lideri Devlet Bahçeli Çankırı ve Kastamonu'da partisinin adaylarını tanıttı. Partililere hitap eden Bahçeli yerel seçimi ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkış yolu olarak gösterdi." ifadelerini kullandı.

##5590123##

MHP ÖZÜR DİLENMESİNİ İSTEDİ

Spikerin bu anonsu sosyal medyada, özellikle MHP'liler tarafından büyük tepki çekti. MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, TRT'nin özür dilemesini istedi.

GÖREVDEN ALINDI

Olayın ardından TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ün talimatıyla spikerin görevden alındığı öğrenildi.

 İNCELEME BAŞLATILDI

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Nasuhi Güngör ise, “Bugün (cumartesi) saat 19:00'da TRT 1 Ana Haber Bülteni’ni sunan spikerimiz, haber metninde yer almayan bir ifadeyi kullanmıştır. Konuyla ilgili gerekli inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.  

 TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

'Yavru muhalefet' sözüyle tepki çeken spiker Anda Özmen de, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu akşamki yayında (ana haber bülteninde) yapmış olduğum gaftan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi'nden özür dilerim. Tamamen spontane gelişen, hiçbir art niyet olmaksızın 2 haber arasında bağlantı yapmak adına söylenmiş yanlış bir sözdür. Tekrar özür diliyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Kastamonu Çankırı Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (145)

kazımksauskua@yahoo.com:

GÜNAHTIR! daha önce şehit haberi sunarken ağlamıştı ülkücü kardeşler bunu da göz önüne alın insan hata yapar

58
32
yanıtYanıtla
erzurumluserhat.seven@hotmail.com:

Başbakan herkesi hipnotize etmiş. Yazık!

41
40
yanıtYanıtla
Harunharungur1983@hotmail.com:

Gerekirse kafatasçı oluruz gerektiğinde katilde oluruz Vatan için ..gözümüzü dahi kırpmayız soysuzları öldürürken ...can alırız ,,,can veririz...amaa hırsız,hain,şerefsiz,satılık olmayız...TANRI TÜRKÜ KORUSUN...O ZATEN YÜCEDİR...

10
66
yanıtYanıtla
vaymalmm@mmm.com:

yahudi olduğunuz burdan belli işte, numara bile yapamıyorsunuz.. tanrı değil, Allah ın tanrı diye bir ismi ve sıfatı yok.... sabetaysınız siz, yahudi partisisiniz..arusiler siniz..

yanıt0
yanıt0
Harunharungur1983@hotmail.com:

seni şu yahudi diyen dilini kesip köpeklere yedirmeyi nekadar isterdim ah ah

yanıt0
yanıt0
ANTİMHPacilhayat@hotmail.com:

Slogan milliyetçisi ergen liseli...Klavye delikanlısı...Vatan için katil olurmuş...Vatan için sadece şehit olunur tosunum...

yanıt0
yanıt0
Harunharungur1983@hotmail.com:

Kanıbozuklar siziii...hesap günüde gelecek nerede olursa olsun soracağız bu hesabı nekadar alınması gereken can varsa alacağız...

yanıt0
yanıt0
putperestsinnezih.karako@hotmail.com:

ya sen nerden biliyon yüce mi allah bilir senin kafir olduğun burdan belli yüceymiş yüceliği ancak allah bilir seni putperest seni

yanıt0
yanıt0
kurthilka06@hotmail.com:

harikasın on numara tesbit

yanıt0
yanıt0
EDIMagunes42d@gmail.com:

MHP NİN YİNE BU KADAR GADDAR OLDUĞUNU YİNE GÖRDÜK NE VAR BUNDA YA KÖTÜ BİR KELİME KULLANMAMIŞ NEYİN EYLEMİNİ YAPIYORSUN BİRDAHA Kİ SEÇİME YAVRULUĞUNUZ DA KALMAYACAK SİZ BÖYLE SALDIRGAN OLDUKCA

44
31
yanıtYanıtla
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title