Haberler

Trabzonspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Almanya Kampının Ardından Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Çalışmalara Başladı. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni Yönetiminde Yapılan Antrenmana, İzinli Olan Stepanov Ve Szmykowiak Katılmadı. Yaklaşık 2 Saat Süren İdmanda, Fatih Akyel, Fatih Tekke, Erdinç Ve Djokaj Takımdan Ayr...

Trabzonspor, Almanya kampının ardından bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde çalışmalara başladı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Stepanov ve Szmykowiak katılmadı. Yaklaşık 2 saat süren idmanda, Fatih Akyel, Fatih Tekke, Erdinç ve Djokaj takımdan ayrı koşu yaparken, diğer oyuncular ise kondisyon ağırlıklı antrenmanın ardından şut çalıştı.

Bu arada çalışmayı çok sayıda bordo-mavili taraftar izledi. Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, takımdaki sakatların tedavilerinin planladıkları şekilde devam ettiğini belirterek, ¨Şu an için problemli görülen 2 oyuncumuz Fatih Akyel ve Stepanov. Fatih Tekke`de problem yok. Fatih Tekke`nin başarılı bir operasyon ve tedaviye iyi cevap vermesi sonucunda maçlara yetişmesi konusunda bir sıkıntı yok¨ dedi.

Fatih Akyel`in kırığının eski bir kırık olduğunu ifade eden Güney, ¨Tedaviye cevabı çok iyi. Bugün koşulara başladı. Hafif hafif topla da oynuyor. Ağrısı az. Tedavisi istediğimiz gibi gidiyor. Büyük ihtimalle 1-2 gün içinde topla yapılan çalışmalara başlayacak ve planladığımız şekilde lig maçlarına yetişecek¨ diye konuştu.

Stepanov`un ise ayak bileği bağlarında bir yırtık olduğunu kaydeden Güney, ¨Yaptığımız tedavi uygun şekilde devam ediyor. Yarın kendisini düz koşulara başlatacağız, yükleme yapacağız. Eğer ağrısı olmazsa tahmin ediyorum 1-2 gün içinde Stepanov da topla çalışmalara başlayacak¨ bilgisini verdi.

Güney, bütün sakat futbolcuların iyileşmelerindeki seyrin iyi olduğunu belirterek, şunları söyledi: ¨Hepsinin maçlara yetişeceğini tahmin ediyorum. Fakat kesin bir şey söylemek için 2-3 günlük süredeki düz koşu ve çalışmaların vereceği sonuç önemli. Tüm futbolcularımızın Kayserispor maçıyla birlikte lige hazır olacağını tahmin ediyorum.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title