Haberler

Toroslar Belediyesi'nden İş ve Sağlığa 255 Dönüm Arazi

Mersin'in Alt Birim Toroslar Belediye Meclisi, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'na (Kosgeb) 23 Dönüm, Bin Yataklı Bölge Araştırma Hastanesi Yapılmak Üzere Sağlık Bakanlığı'na İse 232 Dönüm Arazi Tahsis Etti.

Mersin'in alt birim Toroslar Belediye Meclisi, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'na (KOSGEB) 23 dönüm, bin yataklı bölge araştırma hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na ise 232 dönüm arazi tahsis etti.

Toroslar Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hamit Tuna Başkanlığında toplandı. Toplantıda ilk olarak Yalınayak ve Korukent mahallelerinde bulunan 15 bin metrekarelik KOSGEB'e İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) olarak kullanılmak kaydıyla tahsisine ilişkin teklif görüşülerek oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. Ardından Korukent Mahallesi'nde yer alan bazı bölgelerin ticari alana dönüştürülmesi ve Korukent Mahallesi sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 232 dönüm alanın Sağlık Bakanlığı'na tahsisi ile ilgili teklif görüşülerek oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık ile Çevre Komisyonlarına havale edildi.

Kararın ardından bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Tuna, Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederek; "Amacımız, yeni projeler üretip, Toroslar'ın ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasını sağlayarak, beldemizi layık olduğu en güzel hizmetlerle yaşanılabilir, çağdaş, modern bir yerleşim birimi haline getirmektir. Bu hedefimize de ulaştığımıza inanıyorum" dedi.

(HK-HK-Y) 01.07.2008 14:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title