Haberler

The North Face Koşu KoleksiyonU İle Sınırları Zorlayın!

Sahip Olduğu 40 Yıllık Deneyimi Outdoor Sporunun Her Alanına Aktaran The North Face, 2011 İlkbahar/Yaz Sezonu İçin Son Derece Fonksiyonel Bir Koleksiyon Sunuyor.

The North Face®, dayanıklılık ve performans sporlarını tekrar tekrar tanımlayarak sporcuların, performanslarıyla bu tanımların ötesine geçmelerine destek oluyor...

The North Face® 2011 İlkbahar Koleksiyonu farklı deneyimlere sahip koşuculara kendi bireysel limitlerini aşmaları ve yeni performans seviyeleri keşfetmeleri için güç veriyor.

Daha fazla kilometrenin daha rahat bir şekilde kat edilmesini sağlamaya yardımcı olan güncel bir ürün koleksiyonu sunan The North Face®, daha sağlıklı bir yaşam için spor yapanlardan, spor tutkunlarına ve insan vücudunun sınırlarını zorlayan dünya çapındaki sporculara kadar herkesin potansiyelinin farkına varmasını sağlıyor.

The North Face® Koşu Koleksiyonu'ndaki ürünler kesin bir performans sağlamaya yönelik olarak tasarlanıyor ve antremanlarda yaşanabilecek sıkıntılara karşı daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Koleksiyonun, yüksek hız gerektiren aktiviteler için tasarlanan hafif, sağlam ve nefes alabilme özelliğine sahip ürünleri, farklı düzeylerdeki sporcuların 10 km'den 100 km'ye kadar tüm mesafeleri katetmelerinde yardımcı oluyor.

The North Face® ürünleri; 9400 metre yükseklikte 166 km süren, dünyanın en zorlu ve prestijli ultra-maratonu olan The North Face® Ultra-Trail du Mont Blanc®'da yarışan dünya çapındaki sporcular tarafından bizzat test ediliyor. Bu etkinlik, The North Face® global sporcu ekibi için canlı bir laboratuar gibi kullanılıyor...

The North Face® sporcusu Sebastien Chaigneau 2009 yılında, 2010 İlkbahar sezonunda tüketicilerin kullanımına sunulan erkeklere özel Single-Track ayakkabıları ile yarışmış ve genel klasmanda ikinci olmuştur.

2011 İlkbahar Koşu Koleksiyonu'ndaki ürünler; vücut ısısının regüle edilen, ürünlerde kullanılan dikişsiz teknoloji gibi özellikleri ile dikkat çekiyor; en iyi komforu sunuyor. Vücut haritasına uygun olarak kullanılan yeni nesil akıllı kumaşlar sporcuların serin kalmasını ve rahat ederek hedeflerine odaklanmalarını sağlıyıor.

X-Dome™ Cradle Teknolojisi ile Kişiye Özgü Yürüyüş Biyomekaniği...

2011 İlkbahar Koşu Koleksiyonu'nda yer alan ve kişiye özgü yürüyüş biyomekaniklerini destekleyen X-Dome™ Cradle koşu ayakkabısı teknolojisi bu sezonun sunduğu yeniliklerden biri olarak yerini alıyor. Bu teknoloji sayesinde hem normal basan hem de hem de içe dönük basan sporcular rahat ediyor.

Bu teknoloji aynı zamanda zorlu bir zeminde çevik hareketler yapmayı da sağlıyor. The North Face® Ultra-Trail du Mont Blanc® ve diğer etkinliklerde profesyonel sporcular tarafından test edilen X-Dome™ Cradle Support teknolojisi, kayalık arazilerde ayağın orta ve ön kısmına zarar vermiyor ve her şart altında sunduğu yüksek performans ile dikkat çekiyor.

"Better Than Naked Jacket" ile Doğal, Sade ve Özgür…

Günümüz sporcuları dünyanın en zorlu bölgelerinde ve sert iklimlerde koşarken, onları koruyan ama hedeflerinden de alıkoymayan giyim ürünleri ve aksesuarlarına ihtiyaç duyuyor. The North Face®, bugünlerde koşu dünyasını kasıp kavuran "doğal, sade ve özgür" akımının en büyük destekçileri arasında yer alıyor. Ürünlerde kullanılan teknoloji, kadın ve erkeklere özel havalandırma sistemleri oluşturarak aktivite sırasında vücut ısısının düzenlemesini sağlıyor.

Benzersiz bir "tri-brid" yapısına sahip olan ceket, son derece hafif olması ile dikkat çekiyor: Ripstop naylondan yapılan ana yapı, su geçirmeme özelliği için DWR ile kaplanıyor, hava akımını ve nefes alabilirliği sağlayacak şekilde üretiliyor... Hareket kolaylığı için esnek elastan paneller kullanılırken sürtünmeyi en aza indirgemek için dikiş kullanımından kaçınılıyor. Boydan boya fermuarlı olan ceket; dik yakası, gerekli malzemeleri taşımaya uygun cepleri ve karanlık ortamlarda görünürlüğü arttırmak için ışığı yansıtan logoları ile koleksiyonda yerini alıyor.

Kadınlar için siyah/parlak mavi renkleri ile tüketicinin beğenisine sunulurken erkekler için gri/yeşil ve mavi seçenekleri bulunuyor.

"Better Than Naked™ Crew" Tişört ile Fark Yaratın …

Kadınlara ve erkeklere özel yeni Better Than Naked™ Crew Tişört, sporcunun dikkatini dağıtabilecek faktörleri ortadan kaldırarak dikkatini sadece zemine ve kendi nefes alış-verişlerine yoğunlaştırmasını sağlıyor.

Açık yaka kısmı, rahat kolları, Lycra® jersey kumaşı ve hafifliği ile dikkat çeken ürün, sağladığı hareket özgürlüğü ve sürtünmeyi azaltan dikişsiz yüzeyi ile sporcuların daha iyi bir performans çıkarmalarını destekliyor. Ayrıca, karanlıkta ışığı yansıtan logolar güven veriyor. Better Than Naked™ Crew Tişört, erkekler için yeşil ve mavi renklerinde tüketicinin beğenisine sunulurken kadınlar için parlak mavi ve siyah renklerinde koleksiyondaki yerini alıyor.

Sınırsız Hareket İsteyenlere The North Face'den Better Than Naked™ Short…

The North Face®, hareket özgürlüğü isteyen erkek ve kadınlara yeni Better Than Naked™ Short'u öneriyor. Modernliği ve yüksek performansı ile dikkat çeken bu şort, çok hafif naylon ripstop kumaştan üretiliyor ve hava akışını herhangi bir kısıtlama olmadan sağlayan donanım ile sunuluyor.

Better Than Naked Short'un vücuda oturan dikişsiz şort astarı gerçek bir konfor sağlamak için üst bel kısmını saran ve tek parçadan oluşan bir kumaştan üretiliyor. Şort, su geçirmeme özelliği için DWR ile kaplanıyor ve sürtünmeyi önlemek için dikiş kullanılmıyor. Işığı yansıtan parçalar, karanlık çökene dek süren maceraler için güven veriyor. Ayrıca, şortun arka kısmında bulunan birden çok cep ile geniş bir saklama sistemi sunulurken fermuarlı cep, gerekli malzemelerin kolayca taşınmasını sağlıyor.

Bu sezon ilk kez piyasaya sürülen kadınlara özel on santimetre uzunluğundaki şort siyah/parlak mavi renkleri ile 2011 İlkbahar Koleksiyonu'ndaki yerini alırken, erkeklere özel on üç santimetre uzunluğundaki şort ise gri/yeşil ve siyah renkleri ile sunuluyor.

Enduro 13 Sırt Çantası ile Koşucuların Yükü Hafifliyor…

Enduro 13: Sporcuların test ettiği, dayanıklılık gerektiren sporlarda sporcunun olmazsa olmaz sırt çantası...

Enduro 13'ün gelişmiş, nefes alabilir omuz askıları ağırlığı eşit olarak dağıtıyor. İki adet 0,5 litrelik su şişesi ile birlikte sunulan çantanın içinde ayrıca iki litrelik bir şişeyi alabilen bir cep bulunuyor. Çantanın vücutla temas eden kısmında yüksek nefes alabilme özelliğine sahip EVAP® köpük ipeksi bir ağ ile kaplanıyor. 2011 İlkbahar Koşu Koleksiyonu'nda yer alan Enduro 13, kalça kayışında rahatlığı arttırmak için ek bir bel tokası ve anahtarlık bölümü de bulunan iki büyük fermuarlı cep ile sunuluyor.

Farklı aktiviteler için kullanılabilen çok yönlü çantada trekking batonlarına uygun iki delik ve dış kısımda ışığı yansıtan noktalar bulunuyor. Gri ve siyah renklerinde sunulan Enduro 13, uzun mesafe koşucuları ve dayanıklılık sporlarına ilgi duyanların yanlarından ayırmayacakları bir çanta olarak koleksiyonda yerini alıyor.

Koşucuların En İyi Dostu Compression Koşu Çorapları ile Performasınız İkiye Katlanıyor…

Koşu aksesuarları listesinde genellikle göz ardı edilseler de çoraplar performansı önemli ölçüde etkileyebiliyor. Erkek ve kadınlara özel yeni Compression Koşu Çorapları, günlük antreman koşularından 100 km'lik dağ koşularına kadar bir dizi aktivite sırasında performans sağlamak için tasarlanıyor. Benzersiz sıkıştırılmış tasarımı koşucuların daha uzun koşmasını elverişli hale getirmek için gün boyu destek sağlıyor. Ayaklardaki ve baldırlardaki kasların yorgunluğunu azaltırken, erkeklerin ve kadınların farklı ayak yapıları için farklı tasarımlar sunuyor; sol ve sağ ayak yapısına özel ergonomik detaylar ile dikkat çekiyor.

Sahip olduğu akıllı fiber karışımı; mükemmel nem yönetimi, sağlamlık ve Sanitized® anti-mikrobik özelliklerinin yanısıra dış taban yastığı ve düz başparmak dikişi ile kilometreler boyunca rahatlık sağlıyor. Hem erkekler hem kadınlar için üretilen Compression Koşu Çorapları beyaz ve siyah renkleri ile sunuluyor.

2010'nun En İyisi ile Performansınızı yükseltin...

Yeni Single-Track T.H. koşu ayakkabısı, Outside dergisinin 2010'un En İyisi ve Runner's World dergisinin 2010'un En İyi Yeni Ürünü ödüllerini alan ve çok beğenilen Single-Track modelinin yenilenmiş versiyonu olarak 2011 İlkbahar Koleksiyonu'ndaki yerini alıyor. Single-Track T.H. yeni tasarımı ve hafif yapısı sayesinde darbelerden etkilenmeden, rahat bir şekilde koşma imkanı sunuyor.

Ayakkabının Terrain Harness™ tasarımlı yapısı ve X-Dome™ Cradle dayanıklılık sistemi, içe basma sorununu en aza indirerek daha etkili bir koşu stilini destekliyor. Sahip olduğu Tenacious Grip™ yeri tutan lastik yapılı dış tabanı en zorlu arazilerde bile yüksek performans sağlıyor.

Çift katmanlı, destekli EVA orta taban ve Ortholite™ Northotic™ iç taban, hafifliği ile dikkat çekiyor. Kadınlara özel Single-Track T.H. gri/mavi, gri/yeşil renkleri ile tüketicinin beğenisine sunulurken erkeklere özel renkler koyu gri/limon yeşili ve pilot mavisi/beyaz olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title