Haberler

Tff Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da Sona Erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Tarafından Üçüncüsü Düzenlenen Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da Tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından üçüncüsü düzenlenen Hakem Gelişim Kampı İstanbul'da tamamlandı.

UEFA'nın geleceğin hakemlerini şimdiden kapsamlı bir şekilde eğitmeyi hedeflediği projenin bir benzeri olan TFF Hakem Gelişim Kampı, Riva Legend Otel'de 1 hafta sürerken, eğitim programına katılan 8 hakem ile 16 yardımcı hakemin, fiziksel, psikolojik, teknik sunumlar ve uygulamalı eğitimi bir arada alıkları kaydedildi.

TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan, kampa davet edilen her hakem üçlüsünün gelecek yıl daha kısa sürelerde tekrar eğitime alınacağını ve geçirilen sürecin kontrolünün yapılacağını belirtirken, "Fark edilmeyi bekleyen genç hakemlere kariyer yolu için şanslar sunan proje, önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

Sekiz farklı bölgeden kampa katılan hakem ve yardımcı hakemler şöyle:

Abdülkadir Bitigen, Ali Karadutlu, Alper Gürsoy, Asker Açıkgöz, Çetin Demirhan, Ercan Aydın, Erdem Ayaröz, Eren Kutay, Hüseyin Çiftsüren, İbrahim Çağlar Uyarcan, İlyas Emektar, Kemal Mavi, Mehmet Mithat Levent, Mehmet Tan, Murat Göze, Mustafa Aydın, Mücahit Değirmenci, Özcan Genel, Sarper Barış Saka, Sedat Yavanoğlu, Selim Tanyıldızı, Serkan Ergün, Şener İnan ve Yavuz Bahadır.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title