Haberler

Tff 1. Lig

Samsunspor Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, Diyarbakırspor Maçının Galibiyetini 90 Dakika Hiç Susmadan Takımlarını Destekleyen Taraftarlara Hediye Etti.

Samsunspor Basın Sözcüsü Dr. Can Aydın, Diyarbakırspor maçının galibiyetini 90 dakika hiç susmadan takımlarını destekleyen taraftarlara hediye etti.

Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Dr. Can Aydın, Diyarbakırspor maçını değerlendirdi. Aydın, sakatlıkları tamamen geçmeden sahaya çıkan Serkan, Caner, Hakkı ve Zafer'in büyük bir fedakarlık yaptığını ve diğer futbolcuların da sakat olan arkadaşlarının yerine iki kişilik mücadele etmesinden dolayı teşekkür etti. Zafer'in bugün bademcik ameliyatı olacağını dile getiren Aydın, maç esnasında sakatlanan Feridun'un da sol kasığında varis olduğunu ve onun da en kısa zamanda ameliyat

olacağını ifade etti. Samsunspor taraftarlarının Diyarbakırspor maçında 90 dakika tezahüratta bulunduğunu kaydeden Dr. Can Aydın, "Taraftarlarımız takımlarına verdikleri, tarihinde emsali görülmemiş inanılmaz desteklerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu desteklerini her zaman sürdürmelerini istiyoruz. Ayrıca, bu galibiyet taraftarlarımıza bayram armağanımızdır" dedi.

2. devreye çok iyi hazırlanacaklarını belirten Aydın, transfer çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi. Dr. Can Aydın, transfer çalışmalarına göre bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını, ancak transfer yapmadan hiçbir futbolcuyu göndermeyeceklerini sözlerine ekledi.

(İG-SA-EE-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title