Haberler

Teksif Sendikası Şube Başkanı, Görevinden Uzaklaştırılınca İntihara Teşebbüs Etti

Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası(teksif) Beyoğlu Şube Başkanı Azmi Çam, Görevinden Haksız Yere Uzaklaştırıldığı Gerekçesiyle Sendika Merkezinin Camına Çıkarak İntihara Teşebbüs Etti. Polis ve İtfaiye Olay Yerine Gelince İntihardan Vazgeçen Çam, Kendisini Şube Merkezine Kilitledi. Çam, Sendika Merkezinin Kapısını Kıran ve Camından İçeri Giren Polis Ekiplerince Gözaltına Al...

Türkiye Tekstil Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası(TEKSİF) Beyoğlu Şube Başkanı Azmi Çam, görevinden haksız yere uzaklaştırıldığı gerekçesiyle sendika merkezinin camına çıkarak intihara teşebbüs etti. Polis ve itfaiye olay yerine gelince intihardan vazgeçen Çam, kendisini şube merkezine kilitledi. Çam, sendika merkezinin kapısını kıran ve camından içeri giren polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, disiplinsiz davranışları nedeniyle TEKSİF Sendikası Yönetimi tarafından Beyoğlu Şube Başkanlığı'ndan uzaklaştırılan Azmi Çam, karara sinirlenerek sendikanın Mecidiyeköy Selahattin Pınar Caddesi üzerinde bulunan Beyoğlu Şubesi'ne geldi.

5 katlı binanın 4. katında bulunan sendikanın camına çıkan Çam, üzerinde, "Benim bu halimden 5 kişi sorumludur. Bun konuyla başbakan ilgilensin. İşçi kardeşlerim beni duyun" yazan notları aşağı fırlattı. İntihara teşebbüs eden Çam, itfaiye ve polis olay yerine gelince kararından vazgeçerek kendisini şube merkezine kilitledi. Polis, uzun süren uğraşlar sonunda ikna olmayan Çam'ı gözaltına almak için nefes kesen bir operasyon düzenledi. Koordineli bir şekilde harekete geçen itfaiye ve polis ekipleri

sendika kapısını kırarken, bir diğer polis ekibi de merdiven aracıyla sendikanın camından içeri girdi. Gözaltına alınarak polis otosuna bindirilen Çam, gazetecilerin soruları üzerine, "Her şeyi yazdım. Sorunlar belli" dedi.

(EY-ÖFA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title