Haberler

(Tekrar) Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça:

Belediye Başkanı Mustafa İça, "Kütahya İçin Şu An Bile Kim Daha İyi Hizmet Edecekse ve Yasal Olarak Ta Mümkünse, Elini Öpüp Yerimi Bırakmaya Hazırım" Dedi.

Belediye Başkanı Mustafa İça, "Kütahya için şu an bile kim daha iyi hizmet edecekse ve yasal olarak ta mümkünse, elini öpüp yerimi bırakmaya hazırım" dedi.

İHA muhabirine konuşan Başkan İça, AK Parti teşkilatlarıyla arasında herhangi bir probleminin olmadığını belirtti.

Kütahya'nın üzerinde kimsenin oyun oynayamayacağını ifade eden İça, "Benim siyasi anlamda söylediğim bir söz var. Bu sözümün arkasındayım. Partimle hiç bir sorunum yok. Siyasi bir anlayışın içinde değilim. Ben hizmetin peşindeyim. Dolayısıyla ne mutlu ki, bana tüm hemşerilerimle kucak açmışım. Herkesi kucaklayabilmişim. Kütahya'nın kaybedilecek bir dakikası bile yok. Dolayısıyla boş dedikodu yaparak veya konuyu farklı zeminlere çekerek vakit kaybetmeyelim. Ben bunu kendi arkadaşlarıma da hep söylüyorum" diye konuştu.

Hermesle gönül birliği içinde olduğunu anlatan Başkan İça, "Elbette seçim sürece başladığında herkes medeni ilişkiler içinde aday olacaktır. Olabilir de. Ben geldiğimde 13 tane aday adayı vardı. Herkes çekilsen ben aday demek olur mu?. Böyle bir şey olmaz. Herkes aday olacak. Bu bir yarıştır. Hatta ben diyorum ki, bundan samimiyim, Kütahya için şuan bile daha iyi hizmet edecek kimse varsa, yasal olarak ta bir şey olursa ben elini öpüp yerimi bırakmaya hazırım. Kütahya'nın üzerinde kimse oyun oynamasın. Küçük ucuz polemiklerle kaybedecek vaktimiz yok. Benim teşkilatımla bir sorunum yok. Herkesle gönül birliği içindeyim" şeklinde konuştu.

(EFE) 26.04.2008 15:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title