Haberler

Insurgency Sandstorm Duyuruldu

Yeni oyun Insurgency Sandstorm artık konsollar içinde oynanabilir olacak.

Insurgency-sandstorm

Yeni oyun Insurgency Sandstorm artık konsollar içinde oynanabilir olacak.

Geliştirici firmanın oyun üzerindeki politikaları e-spor alanında da oyunlarını ileri seviyelere taşımak ve bunun için çalışmaları da hızlandırmak üzerine kurulu. Hardcore Shooter diye tanımlayabileceğimiz bu oyunda Unreal Engine 4 motoru ile oyun tamamen revize edilmiş olacak. Oyun konsollara iki firmanın partnerliği ile birlikte giriş yapacak, Focus Home Interactive ve geliştiriciliğini üstlenen New World Interactive.

Oyun eski hali ile çıktığı günden bu yana hali hazırda 2.3 milyon kopya satmış durumda. Başarılı bir yapım olarak görülen Insurgency bu yeni revize hali ile oyunda bir çok yeniliğin geleceğini de gösteriyor. Detayları geliştiriciler tarafından henüz tamamen açıklanmadı ancak oyunda yeni taktiksel öğeler ile birlikte Orta Doğu'da geçen bir hikaye modu yer alacak.

Yapımcılar tarafından söylenen en önemli şey ise Insurgency çizgisinden taviz vermeyen, yeni bir hikaye modu, klasik multiplayer co-op oynanış keyfi ve daha genişlemiş bir halde Insurgency Sandstorm olarak piyasada ki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title