Haberler

    Apple, iPhone 15 serisini tanıtacak

    Güncelleme:

    Apple, 12 Eylül'de gerçekleştireceği "Wonderlust" etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtacak. Merakla beklenen bu ürünler arasında hiç şüphesiz iPhone 15 serisi de bulunuyor. Yeni akıllı telefonlar ile ilgili şimdiye kadar pek çok bilgi ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonlarda kullanılacak ekran, işlemci, RAM ve depolama kapasitesi dahil pek çok önemli bilgi çoktan sızdırıldı. Bugün ise adı iPhone 15 Pro Max ya da Ultra olacak tepe modelinin pil kapasitesi ikinci defa ortaya çıktı.

    Apple, 12 Eylül'de gerçekleştireceği "Wonderlust" etkinliğinde yeni ürünlerini tanıtacak. Merakla beklenen bu ürünler arasında hiç şüphesiz iPhone 15 serisi de bulunuyor. Yeni akıllı telefonlar ile ilgili şimdiye kadar pek çok bilgi ortaya çıktı.

    Yeni akıllı telefonlarda kullanılacak ekran, işlemci, RAM ve depolama kapasitesi dahil pek çok önemli bilgi çoktan sızdırıldı. Bugün ise adı iPhone 15 Pro Max ya da Ultra olacak tepe modelinin pil kapasitesi ikinci defa ortaya çıktı.

    iPhone 15 Pro Max / Ultra pil kapasitesi kaç mAh olacak?

    Şimdiye kadar güvenilir sızıntı kaynakları tarafından ortaya atılan iddialara göre iPhone 15 Pro Max / Ultra modelinin 4.852 mAh kapasitesinde bir pile sahip olması ve USB Type-C port yuvası ile 33 W hızında şarjı destekleyeceği biliniyordu.

    The new iPhone 15 Pro Max should have a 4422mAh battery. Despite this small increase compared to the previous series, it should still be more efficient pic.twitter.com/FBzQzo5be3

    — Majin Bu (@MajinBuOfficial) August 31, 2023

    Bugün ise güvenilir tipsterlar arasında yer alan Majin Bu tarafından aktarılan bilgiler, akıllı telefonun bekleyenlerini bir hayli üzdü. Öyle ki iPhone 15 Pro Max / Ultra'nın 4.422 mAh kapasitesinde bir pile sahip olacağı ortaya atıldı.

    Son dakika şoku: iPhone 15 Pro Max, lansmana günler kala gecikiyor mu?

    Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve akıllı telefon dünyasında ses getiren iPhone 14 Pro Max modelinin pil kapasitesinin 4.323 mAh olduğu göz önünde bulundurulduğunda, iPhone 15 Pro Max / Ultra'nın yüzde 2 seviyesinde yükseltme içermesi, Apple hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

    Tabii bu noktada her şeyin mAh'den ibaret olmadığını belirtmek gerekiyor. Zira yazılımın pili verimli şekilde kullanması için yapılacak çalışmalar da oldukça önemli. Bu nedenle pil kapasitesi çok fazla artırılmayıp, verimi yükseltilmiş olabilir.

    Elbette bu bilgilerin bir iddia olduğunu belirtelim. Yani gerçek olması kadar iddianın gerçek olmama olasılığı da var. Bu nedenle resmi özellikleri öğrenmek için tanıtım gününe kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

    iPhone 15 Pro Max / Ultra beklenen tüm özellikleri;

    ÖzellikDeğerEkran: 6.7 inç – OLED

    2796 x 1290 piksel çözünürlük

    120 Hz yenileme hızı

    Maksimum 2.500 nit parlaklık

    Super Retina XDR, HDR desteğiİşlemci: Apple A17 BionicArka Kameralar: 48 Megapiksel ana kamera, OIS

    12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera

    12 Megapiksel telefoto kamera, 6x yakınlaştırmaÖn Kamera: 12 Megapiksel, çift lensRAM: 8 GBDepolama: 256 GB, 512 GB, 1 TBPil: 4.323 mAhŞarj Hızı: 33 Wİşletim Sistemi: iOS 17Girişler: USB Type-CBoyutlar: 159.86 x 76.73 x 8.25 mmDiğer: Dynamic Island

    Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Eylül Apple Teknoloji Haberler

    Çift yönlü trafiğe kapatıldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

    Çift yönlü trafiğe kapatıldı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

    Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

    Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

    Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

    Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title