Haberler

    10 Milyon Lg G2

    LG’nin ülkemizde de satışa sunulan akıllı telefonu G2, tüm dünyada yoğun ilgi görüyor. LG ise bir rekor peşinde. İşte detaylar: Android dünyasının son günlerdeki en...

    LG'nin ülkemizde de satışa sunulan akıllı telefonu G2, tüm dünyada yoğun ilgi görüyor. LG ise bir rekor peşinde. İşte detaylar:

    Android dünyasının son günlerdeki en gözde cihazlarından biri olan LG G2, ülkemizde de satışa sunulmuş durumda. 16GB için 1599, 32GB içinse 1799TL'lik fiyat etiketine sahip olan üründen LG'nin beklentileri de bir hayli yüksek.

    Güney Koreli üretici, LG G2'nin üst düzey akıllı telefonlar pazarından bu yıl %10'luk bir pay alacağını tahmin ediyor. Ayrıca sadece Tayvan için hedeflenen aylık satış adedi ise 20.000 seviyesinde. Dünya genelindeki satışları ile bu cihazda bir rekora imza atmak isteyen LG, toplamda 10 Milyon barajını aşmak istediğini resmi olarak ilan etti.

    LG G2 gibi stratejik bir cihaz için son derece ulaşılabilir hatta fazlasıyla aşılabilir gibi görülen bu hedefin kısa sürede gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. LG G2'nin dikkat çekici özellikleri arasında yüksek netlik sunan 5.2inçlik ekran, Snapdragon 800 işlemci, kompakt tasarım ve 13 megapiksellik optik görüntü sabitleyicili iddialı bir kamera yer alıyor.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title