Haberler

Tatil Zili Çaldı, Bozüyük'te 12 Bin 232 Öğrenci Karne Aldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 12 bin 232 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 12 bin 232 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Karne töreni Muratdere İlk/Ortaokulu'nda yapıldı. Programda ilk olarak konuşan Okul Müdürü Özcan Yavaş, tüm öğrencilere iyi tatiller, mezun olan öğrencilere de başarılar diledi.

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ise, başarılı bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını söyledi. Çetinkaya konuşmasında, "2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı bugün İlkokuldan 3.854, Ortaokuldan 4.464, Liselerimizden 3.914 olmak üzere toplam 12.232 öğrencimizin karnelerini almasıyla sona erdi. Öğrencilerimiz, karnelerini alacaklar, yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecekler. Bu tatil öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacaktır. Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Ancak her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar. Bugün alınan karneler öğrencilerimizin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, ilçe genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, okul müdür ve yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, okul personellerimize, teşekkür ediyor, Öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum" dedi.

Kaymakam Hasan Yaman da bir eğitim öğretim döneminin daha sorunsuz bir şekilde sona ermesi noktasında emek harcayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür ederek öğrencilere iyi tatiller diledi.

Konuşmaların ardından öğrencilere protokol mensupları tarafından sınıflarda karnelerin dağıtılmasıyla karne töreni sona erdi.

Programa Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik Bozüyük Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title