Haberler

    Takıma Katkı Yapmak İçin Sabırsızlanıyorum"

    Beşiktaş'la 1 yıllık sözleşme yenileyen Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, yeni sezonda takımına katkı sağlamak için sabırsızlandığını söyledi.

    Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda yeni sezon öncesinde görüşlerini dile getiren 35 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan hiçbir zaman ayrılmak istemediğini belirterek, "Biraz zaman aldı ancak anlaşmaya vardık. Kulüp beni bırakmak istemedi ve bir anlaşma noktası bulduk. Şimdi burada 6. sezonuma başlayacağım. Motivasyonum oldukça yüksek. Bir an önce takıma katkı yapmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

    Taraftarların kendisine her zaman destek verdiğini ifade eden Kanadalı oyuncu, "Bana olan güvenlerini, inançlarını ortaya koydular. Geldiğim ilk günden beri bana karşı çok pozitif ve güzel duygular içindeler. Ben de onların bu duygularına karşılık vermeye çalışıyorum. Kesinlikle kalmamı istediler. Ben de takımımda kaldığım için çok mutluyum." diye konuştu.

    Basında hakkında çıkan transfer haberleri üzerine Instagram hesabından paylaştığı "İnanmayın, gerçek değil" mesajı hatırlatılan tecrübeli orta saha oyuncusu, şunları kaydetti:

    "Ortalıkta yanlış bilgiler dolanıyordu. Her şeyin daha açık, daha anlaşılır hale gelmesi için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Çünkü Beşiktaş bana çok şey verdi. Bu taraftar bana çok şey verdi. Onların doğruyu bilmeye hakları vardı."

    "Sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

    Hutchinson, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

    Takımda çok iyi oyuncuların olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "Biz şampiyon olmanın yolunu gayet iyi biliyoruz. Bu takım zaten kaliteli bir ekip. Takımın çok sağlam bir iskeleti var. Sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Rüzgarı arkamıza alırsak sonrası gelecektir." değerlendirmesinde bulundu.

    Kanadalı oyuncu, Avrupa kupalarında son yıllarda çok başarılı olduklarının altını çizerek, şu ifadeleri kullandı:

    "İki sene önce çeyrek final oynadık. Geçen sene UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıktık. Bu sezon bunların da ötesine geçebiliriz. Takımımızda deneyimli ve bu tecrübeleri yaşamış oyuncular var. Öncelikle UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmamız gerekiyor. Bunu yapabileceğimize de inancımız oldukça yüksek."

    Videonun sonunda taraftarlara seslenen Atiba Hutchinson, "Hep birlikte güzel bir sezon geçirelim ve birlikte başarılı olup tekrar şampiyon olalım." diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title