Haberler

Sultanhisar'da Kültür Şenlikleri

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde Bu Yıl 38.'si Düzenlenen Nysa Kültür ve Sanat Festivali Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinlikler Yoğun İlgi Gördü.

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde bu yıl 38.'si düzenlenen Nysa Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler yoğun ilgi gördü.

Dün akşam saatlerinde kortej yürüyüşü ile başlayan fesival etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği, trap atışı, çilekli pasta yarışı ve tiyatro gösterilerine rekor bir katılım oldu. İlk olarak gerçekleştirilen trap atışları yarışmasında Sultanhisar Avcılık ve Atıcılık kulübüne üye 30 kişi yarıştı. 20'şer atış yapılan yarışmalarda Ergün Yılmazoğlu birinci, Ergün Erot ikinci ve Serkan Balcıoğlu üçüncü oldu.

Festivalde Sivas devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından da "Rumuz Gonca Gül" adlı 2 perdelik tiyatro oyunu sahnelendi. Nysa Antik Tiyatro'da sahnelenen oyuna 5 bin kişi izledi. Bu arda festival programı öncesi düzenlen futbol turnuvasında dereceye girenler de Sultanhisar protokolü tarafından ödüllendirildi.

(HÖ-İK-YK)

29.04.2007 13:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title