Haberler

Karabük'te düzenlenen Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası'nda minik kızlar ve erkekler kategorisinde başarılar

Güncelleme:

Karabük'ün ev sahipliğini yaptığı Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası'nda minik kızlar kategorisinde Seniha İnci Yavuz Türkiye Şampiyonu, Burçin Eslem Daşan Türkiye 3.'sü, erkekler kategorisinde Muhammet Alperen Özer Türkiye 3.'sü oldu. Şampiyonada 68 kulüp ve 930 sporcu yer aldı.

Karabük'ün ev sahipliğini yaptığı Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası'nda minik kızlar kategorisinde Seniha İnci Yavuz Türkiye Şampiyonu, Burçin Eslem Daşan Türkiye 3.'sü, erkekler kategorisinde Muhammet Alperen Özer Türkiye 3.'sü oldu.

68 kulüp ve 930 sporcunun katılımıyla Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada Minik Kızlar Kategorisi'nde Ünsal Tülbentçi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Seniha İnci Yavuz 40 kilogramda Türkiye Şampiyonu, Ünsal Tülbentçi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Burçin Eslem Daşan 50 kilogramda Türkiye 3.'sü, Erkekler Kategorisi'nde Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammet Alperen Özer 30 kilogramda Türkiye 3.'sü oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, "LGS'de her sene Türkiye birincileri çıkaran, YKS'de derece yapan Safranbolu ilçemiz sportif ve kültürel etkinliklerde de ülkemizde ön plana çıkıyor. Öğrencilerimizin akademik başarının yanında sportif faaliyetlere de zaman ayırması odaklanma ve konsantrasyonlarının artırılmasını sağlıyor. Spor yapmak ayrıca öğrencilerimize disiplin, zaman yönetimi, problem çözme ve etkili iletişim kurma becerileri de kazandırıyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ünsal Tülbentçi İlk ve Ortaokulumuz idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerimizin velilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Karabük Spor Haberler

İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

İşte yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun elindeki sorunlar listesi! İlk sırada şehir hastaneleri var

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Bakmadan Geçme

Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli? Basel- Mulhouse Havalimanı'nda bomba ihbarı! Havalimanında ne oldu? Bomba ihbarı gerçek mi? Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! Manisa'da ne oldu? Olay ne? OKUL SERVİS ÜCRETLERİ 2024 ll Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da okul servis ücretleri ne kadar? ROCKY RABBIT GÜNLÜK ŞİFRE || Rock Rabbit nedir? 26 Temmuz 2024 Rocky Rabbit kombo kartları Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kızıl Goncalar 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi açıklandı mı? SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ || Beşiktaş- Galatasaray Süper Kupa maç biletleri satışa çıktı mı? SABİHA GÖKÇEN UÇAK SEFERLERİ İPTAL || Sabiha Gökçen'de uçak seferleri iptal mi edildi? THY, AJET, PEGASUS SEFERLERİ İPTAL Mİ? 26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır?
Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

Olimpiyatlar başlamadan Fransa karıştı! Havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı

title