Haberler

Adıyamanspor İzmir ve Nevşehir'de Kamp Yapacak

Güncelleme:

Adıyamanspor, İzmir'in Ödemiş ilçesinde ve Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan tesislerde kamp yapacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Rağıp Ersoy, Adıyamanspor'un bir ay boyunca İzmir'in Ödemiş ilçesinde Kartepe tesislerinde ve Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan tesiste kamp yapacağını söyledi.

2013-2014 futbol sezonunun hazırlıklarına başlayan Adıyamanspor'un 1-30 Ağustos tarihleri arasında kamp yapacağını söyleyen Rağıp Ersoy, iki etaptan oluşan kampta futbolcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirmesini ümit ettiklerini belirtti.

Ersoy, "Kampın ilk etabında 10 günü İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Kartepe tesislerinde, ikinci etap hazırlık çalışmaları için Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan tesiste çalışmalarına devam edecek. 1 Eylül tarihiyle başlayacak olan sezon açılışına kadar futbolculara ve takımımızın hocasına olan borçları 60 bin TL'ydi. Bu borç yönetim kurulumuz üyelerince toplandı ve futbolculara imza karşılığında ödendi" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adıyamanspor Nevşehir Ödemiş İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title