Haberler

Muş'ta Spor Şenlikleri Düzenlendi

Güncelleme:

Muş'un Bulanık ilçesinde Bulanık Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 'Spor Şenlikleri' etkinliği düzenlendi. Şenlikte çocuklar 19 farklı etkinlikte yarıştı.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 'Spor Şenlikleri' etkinliği düzenlendi.

Bulanık Kaymakamlığı, Bulanık Belediyesi ve Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Bulanık Şehir Stadı'na 'Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat' adlı spor şenliği düzenlendi. Bulanık'taki öğrencilerin katılımıyla yapılan şenliğe ilçe müdürlüğü bünyesinde voleybol, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, futbol, karaçalı, badminton, golf gibi 19 farklı etkinlikte çocuklar yarıştı. Çocukların eğlencesine ortak olup, oyununa katılan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, sporun amacı kaynaşma ve rekabet temelinde beden sağlığı olduğunu belirterek, Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat şenliğine katılan çocukların mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadığını söyledi. Bulanık Kaymakamlığı bünyesinde ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen, sporları tanıtmak adına öğrencilerle bir arada olduklarını ifade eden Kaymakam Ocak, "Organize ettiğimiz bu programa okul çıkışında öğrencilerimizin bir araya geldiği toplam 19 istasyonda okçuluğundan, badmintonuna, golfünden, yumurta yarışına kadar hepsinin etkinliği bir arada olduğu, çoğu geleneksel oyunlarımızın da olduğu güzel bir spor şöleni düzenledik. Buradaki en büyük amacımız gençlerimizi sportif faaliyetlere, amaçlara yöneltmektir, kendinleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu memleketin çocuklarına en büyük hizmet, bu çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, diyerek memleketimize en azından bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın bu tür etkinliklere katılması bizim en büyük gururumuz. Onları buralarda görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu tür etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir" dedi.

Kaymakam Ocak, spor şenliklerine katılan antrenör ve sporcuları tebrik ederken, yumurta ve çuval yarışında dereceye giren çocuklara ödüllerini takdim ettikten sonra program sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Bulanık Spor Muş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title