Haberler

Milli Takıma 4 Yeni İsim

Şili ile hazırlık maçı oynayacak olan Almanya’da teknik direktör Joachim Löw 4 yeni ismi milli takıma çağırdı.

5 Mart Çarşamba günü Şili ile dostluk maçı oynayacak olan Almanya'da dört yeni isim milli takıma davet aldı. Freiburg'dan Matthias Ginter, Sampdoria'dan Shkodran Mustafi, Hamburg'dan Pierre-Michel Lasogga ve Augsburg'dan Andre Hahn Joachim Löw'ün ilk defa milli takıma çağırdığı isimler oldu. En son 15 Ekim 2013 tarihinde milli takım kadrosunda olan ikinci kaptan Bastian Schweinsteiger ise uzun bir aradan sonra yeniden milli takım kampına katılan isimler arasında yer aldı. Sakatlıkları geçen ve fakat henüz forma giremeyen Julian Draxler ile Mario Gomez ise milli takımdan davet almadılar. 2014 Dünya Kupası için kadroya son şeklini ise Joachim Löw 10 Mayıs'ta verecek.

Kale: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)

Savunma: Jerome Boateng (Bayern Münih), Matthias Ginter (Freiburg), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Münih), Shkodran Mustafi (Sampdoria), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)

Orta saha: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Andre Hahn (Augsburg), Mario Götze, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Mesut Özil, Lukas Podolski (Arsenal), Andre Schürrle (Chelsea), Sidney Sam (Bayer Leverkusen)

Hücum: Pierre-Michel Lasogga (Hamburg), Miroslav Klose (Lazio)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Bayern Münih Freiburg Almanya Şili Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title