Haberler

Messi Taraftarı Yıktı! City-Barça Maçında Penaltı Kaçırdı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, Manchester City deplasmanında 2-1 kazanan Katalan ekibi avantaj yakalarken Messi'nin son dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Barcelona, Manchester City deplasmanında 2-1 kazanarak çeyrek final yolunda avantaj yakaladı. Arjantinli yıldız futbolcu Messi, son dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

MESSI KAÇIRDI HERKES ŞAŞIRDI

90+3'te Messi, ceza sahası içerisinde Clichy tarafından düşürüldü. Ancak Arjantinli futbolcunun penaltı vuruşunda kaleci Joe Hart gole izin vermedi. Kaleciden seken topa kafa vuruşu yapan Messi, meşin yuvarlağı auta gönderirken ekran başındakiler ve tribündeki izleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

PENALTIYI ATSAYDI TUR CEPTEYDİ

Maç büyük ilgi gösteren dünya basını ise Messi'nin kaçırdığı penaltıyı konuşuyor. Arjantinli futbolcunun son dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirseydi Barcelona tur biletini cebine koyacaktı. İspanyollar ise Messi gibi bir yıldızın penaltıyı kaçırmasına hala inanamadıklarını yazdılar.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Spor Haberler Son Dakika

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (45)

Murat:

iddaa mı yatırdı 900 Tl param gitti hakkımı helal etmiyorum. inş sakat kalırsın yada hapse girirsin

12
27
yanıtYanıtla
şakir yılmaz:

:D Töbe de gardaş

yanıt7
yanıt4
ASD:

HELAL PARAYI HARAMA ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYON BİDE HAKKINI HELAL ETMİYON :d

yanıt24
yanıt3
bahattın:

sana messımı dedı ıddaa oyna dıye oynamasaydın senın gerı zekalılığının cezasını messımı çekecek utanmadan bırde adama beddua edıyorsun sızın gıbı salaklar yüzünden ne hallere geldık hem kumar oynucan hem allahın adını anıp beddua edıcen bune lahana turşusu demezlermı adama

yanıt24
yanıt3
ALİ:

oynamasaydın kardeşşş

yanıt1
yanıt1
şakir:

ne olmuş ya messi insan değil mi

29
4
yanıtYanıtla
57m@m.m:

Degil

yanıt6
yanıt9
naci:

macı izledim dün. gerçekten harika oynadı messi. adamın ayağına en son bu kadar yakışır top. bence ronaldodan bir adım önde. kırılmadık rekor bırakmadı. daha ne yapsın adam

23
6
yanıtYanıtla
SPORT:

sevmem bunu babasını da sevmezdim

14
14
yanıtYanıtla
RAHİP:

ANLAYAN ANLADI. VERGİ KAÇAKCISI DİYON YANE

yanıt4
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title