Haberler

Göztepe'de Beto Fenerbahçe'ye hazır

SÜPER Lig'de son 3 maçta 7 puan toplayıp çıkışa geçen Göztepe, cumartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı maç öncesi kalede Beto'ya güveniyor.

SÜPER Lig'de son 3 maçta 7 puan toplayıp çıkışa geçen Göztepe, cumartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı maç öncesi kalede Beto'ya güveniyor. Son 3 maçta rakip forvetlere yalnız 1 kez gol izni veren sarı-kırmızılıların en tecrübeli isimlerinden takım kaptanı Beto, Fenerbahçe önünde her iç saha mücadelesinde olduğu gibi taraftarların enerjisini arkalarına alacaklarını söyledi. Sarı-lacivertlilerle Süper Lig'e döndükten sonra İzmir'de oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik elde edip hiç yenilmeyen Göz-Göz'de Beto, aynı dinamizle sahada olacaklarını belirtti. Portekizli file bekçisi, "Maç bizim sahamızda olduğu için daha fazla önem taşıyor. Aynı dinamizmle, aynı mücadelemizle sahada olacağız" dedi.

"Her takıma olduğu gibi Fenerbahçe'ye de saygımız var" diyen Beto, "Maç için hazırız. Sonuç için şu anda bir şey söylemek için erken. Hafta sonunu bekleyeceğiz. Maç günü elimizden gelenin en iyisini yapıp, Fenerbahçe karşısında galip gelmek için sahada olacağız" diye konuştu. Beto, son 3 haftada 1 gol yemesinin takım olarak koydukları performansın sonucu olduğunu belirterek, "Matematiksel olarak da ne kadar kalenizde gol görmezseniz galibiyete giden yolunuz o kadar yakındır" şeklinde konuştu. Göztepe'nin 37 yaşındaki takım kaptanı, sarı-kırmızılılara transfer olmadan önce UEFA Avrupa Ligi'nde Porto ve Sevilla formalarıyla 3 şampiyonluk yaşamıştı.

DENİZ KADAH İLE DENİZ BEBEK BULUŞTU

Geçen sezon Süper Lig'de son hafta oynadığı MKE Ankaragücü maçında Deniz Kadah'ın penaltı golüyle kümede kalan Göztepe'de, kulübün koyu bir taraftarı olan Murat Cin, oğluna futbolcunun adını koydu. Murat Cin, geçen sezon 26 Mayıs'ta 2-1 kazanılan Ankaragücü karşılaşmasından önce, "Az önce cinsiyetini öğrendiğim oğluma galibiyet golünü atacak oyuncumuzun ismini koyacağım" şeklinde tweet attı. Murat Cin sözünü tutarak geçen hafta dünyaya gelen oğluna, 84'üncü dakikada attığı penaltı golüyle takıma galibiyeti ve kümede kalma müjdesini getiren Deniz'in ismini koydu. Göztepe, Deniz Kadah ve Deniz bebeği buluşturdu. Aileye konuk olan deneyimli futbolcu, minik adaşını kucağına alarak unutulmaz bir an yaşadığını söyledi. Murat ve Bedia Cin çifti ziyarette çocuklarının doğuştan Göztepeli olduğunu belirtti.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beto Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title