Haberler

Giresunspor, Maça Giremeyen Küçük Taraftarını Arıyor

Güncelleme:

Giresun, Giresunspor'un maçını izleyemediği için ağlayan küçük kızı arıyor. Başkan yardımcısı, "Kendisini bulursak protokol tribününde maçları izlettireceğiz." dedi.

Giresunspor'un maçını izleyemeyen küçük kız çocuğu taraftarı için Giresunspor harekete geçti. Giresunspor Başkan Yardımcısı Ercan Pamuk, sosyal medyada rastladıkları üzücü olay için her türlü girişimde bulunacaklarını ancak henüz küçük taraftara ulaşamadıklarını açıkladı.

BÜYÜK HASSASİYET

Giresunspor Başkan Yardımcısı Ercan Pamuk yaptığı açıklamada, "Olayı başkanımız bir sosyal paylaşım sitesinde takip ederken fark etti. Başkanımızın bu konuya büyük hassasiyeti var. Kızımızı bulup onun maçlarımıza girebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisi 7 yaşından küçük olduğu için Passolig kartı çıkartmak imkansız. Sistem buna elvermiyor.

MAÇLARI PROTOKOLDEN İZLEYEBİLİR

Fakat bu küçük kızımızı bulup, onu maçlarımızda misafir olarak protokol tribününde maçlarımızı izlemesini istiyoruz. Bunun için gerekli yerlere başvurduk. Şu ana kadar ulaşamadık ama ulaşacağımızı düşünüyoruz. Görenlerin bize başvurmasını rica ediyoruz" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Spor Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title