Haberler

Ali Koç'tan Hazard iddialarına net yanıt: Böyle bir şeyin olmadığını söyleyebilirim

Güncelleme:

Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü'nü 3-1 yenen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç maçın ardından açıklamalar yaptı. Koç, sakatlanan Perotti'nin durumu ve transfer gündeminde olduğu öne sürülen Eden Hazard'a dair de açıklamalar yaptı ve Belçikalı Hazard'ın gündemde olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü maçının ardından Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Koç, "Eden Hazard transfer gündeminizde mi?" sorusuna, "Eden Hazard dediniz, size de şaşırıyorum. Böyle bir şeyin olmadığını net söyleyebilirim." yanıtını verdi.

"PEROTTI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Ali Koç, sakatlığı süren Perotti'nin durumu hakkında ise "Çok fazla sakatlıklarla uğraşıyoruz. Perotti bir riskti, sakatlık geçmişine baktığımız zaman. Burada 4 maç oynadı, 3'ünde 3 puan almamızda büyük katkısı oldu. Ne kadar farklı bir oyuncu olduğunu oynadığı kısa sürede gösterdi ama ne yazık ki talihsiz şekilde bir sakatlığı daha nüksetti. Görünen o ki bu sezon Perotti'den faydalanamayacağız ve yaptığımız mukavele çerçevesinde de ona göre adımlarımızı atmak durumundayız. Çok üzülüyorum, onun için de üzülüyorum, çünkü çok karakterli biri. Fenerbahçe'ye çok inanarak geldi, biz de inanarak transfer ettik ama arzuladığımız gibi gitmedi sakatlık konusunda." değerlendirmesinde bulundu.

"MUTLUYUZ, 5'TE 5 YAPTIK"

Başkan Koç, Ankaragücü'nü yenip galibiyet serilerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Mutluyuz, 5'te 5 yaptık. Perşembe zor bir maçımız var, devre arasına iki maç kaldı. Devre arasını iki galibiyetle bitirirsek, bu yolculukta bizler için önemli bir adım olur. Ama Sivas zor bir maç. Tek tek maçlara bakıyoruz. Zaman zaman iyi top oynamasak da kazanmayı biliyoruz. Önemli olan o. Keşke bugün bir gol yemeseydik. Son 5 maçta yanılmıyorsam 15 gol attık, 3 gol yedik. O da averaj açısından iyi. En iyisi takımda bir hava var, inanmışlık var. Aile olma yolunda önemli işaretler görüyorum. Ama daha yol çok uzun. İnişler çıkışlar her takım için olacak. Biz şu an çıkıştayız. Bu çıkışın inişi de olacak ama inşallah kısa süreli bir iniş olur. Hocamız ve oyuncularımızı kutluyorum. Maçları biraz daha erken koparabilsek genç arkadaşlara daha fazla şans verme şansımız olur. İnşallah hep beraber her maç adım adım, hedefe odaklanmış şekilde, birimiz hepimiz hepimiz birimiz için duygusuyla devam ederiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eden Hazard Ankaragücü Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (5)

zidane:

yav he he hazardmiş hazardin kardeşini bile alamaz fener

5
7
yanıtYanıtla
yorumcu:

roberto carlos anelka van persie mesut

yanıt3
yanıt0
ms:

r. carlos hariç diğerlri çöp

yanıt0
yanıt1
bjk:

sampiyon kartal

2
3
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Mesut ada alamazsınız diyenler nerede Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa mutlaka ona o formayı giydirirler ????

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title