Haberler

Sertaslan: "Lisanslı depoculuğa geçeceğiz"

Güncelleme:

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçede kurulacak yerli otomobil fabrikasının bölgeyi daha değerli hale getirdiğini belirterek, herkesin gözünün Gemlik'te olduğunu söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçede kurulacak yerli otomobil fabrikasının bölgeyi daha değerli hale getirdiğini belirterek, herkesin gözünün Gemlik'te olduğunu söyledi.

Başkan Mehmet Uğur Sertaslan köy ziyaretlerine Engürücük ve Kurtul'da devam etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Sertaslan, Gemlik'in 413 kilometrekarelik bir alanda, belirli kaynaklara sahip bir ilçe olduğunu belirterek, bugünlerde herkesin gözünün ilçede olduğunu söyledi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu:

"Yerli otomobil fabrikasının burada kurulacak olması Gemlik'e büyük değer kattı. Bugün yüz bin liraya elden çıkaracağınız arazileri torunlarınız milyonlarca liraya geri alamayacak. Dağı taşı parayla alınamayacak kadar değerli olacak. Malınıza sahip çıkın. Yapımı devam eden Çanakkale Köprüsü de tamamlanınca bölgede 30 milyon insanın hareket imkanı ortaya çıkacak. Bu şartlarda Gemlik'i geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştirmemiz gerekiyor. İlçemizin marka değerini yükseltecek, Gemlik zeytinini koruyacak lisanslı depoculuğa önem veriyoruz. Bu sisteme geçmek için gerekli araştırmalarımız ve girişimlerimiz devam ediyor."

Arazi yolları iyileştirmeler tamamlandı

Zeytincilerin hasat zamanı arazilerine kolay ulaşmalarını hedeflediklerini belirten Başkan Sertaslan sözlerine şöyle devam etti:

"İlçemizde yıllardır girilmemiş zeytinlik yolları vardı. Hasat zamanı zeytinlik sahipleri kendi yerlerine traktörleri ile girmekte zorlanıyorlardı. Görevi devraldıktan sonra ilk iş olarak köy yollarında çalışmaya başladık. Ekiplerimiz merkeze en uzak köyden başlayıp bütün yollarda iyileştirmeler yaptı. Önümüzdeki günlerde Umurbey'deki çalışmaların da bitmesiyle köy yollarımızdaki iyileştirmeler sona ermiş olacak. Çalışmalarımıza bir süre merkez ve merkeze yakın bölgelerde devam edeceğiz." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title