Haberler

Scolari, Dragutinovic'i Yumrukladığı İddialarını Yalanladı

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Sırp Oyuncu Ivica Dragutinovic'i Yumrukladığı İddialarını Yalanlarken, Sırp Futbolcu İse Scolari'nin Kendisine Yumruk Attığını ve Brezilyalı Teknik Adamı Şikayet Edeceğini Söyledi.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Felipe Scolari, Sırp oyuncu Ivica Dragutinovic'i yumrukladığı iddialarını yalanlarken, Sırp futbolcu ise Scolari'nin kendisine yumruk attığını ve Brezilyalı teknik adamı şikayet edeceğini söyledi.

Euro 2008 Elemeleri A Grubu'nda Lizbon'da oynanan ve 1-1 sona eren Portekiz-Sırbistan karşılaşmasının ardından yaşanan gerginliğin yankıları sürüyor. Portekiz basınının, Scolari'nin Dragutinovic'e yumruk attığı anın yer aldığı fotoğraf karesine sayfalarında yer ayırmasına karşın, Brezilyalı teknik adam iddiaları yalanladı ve Sırp oyuncuya yumruk atmadığını söyledi. Portekiz'in günlük spor gazetelerinden A Bola, Scolari'nin Sırp futbolcuya yumruk atarken çekilmiş fotoğrafla desteklediği haberinde,

"Scolari'nin en karanlık gecesi. Hakeme kızan Scolari kendini kaybetti ve bir Sırp futbolcuya saldırdı" ifadelerini kullandı. Ancak Scolari, gazetenin iddialarını net bir dille yalanlayarak, Dragutinovic'e yumruk atmadığını söyledi. Scolari konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben Ricardo Quaresma'yı savunuyordum. Dragutinovic aniden önüme çıktı ancak ben ona vurmadım. Dragutinovic, Ricardo'ya vuruyordu ben de oyuncumu savundum. Dragutinovic, eğer ona vurduğumu söylüyorsa, o yalan söylüyor" dedi.

Olayın kahramanlarından Dragutinovic ise Belgrad'da yayın yapan Sportski Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Scolari'nin saldırısı karşısında şok olduğunu ifade ederek, "O, ciddi bir saldırıydı. Scolari bana vurmak için yanıma geldi. Bir teknik direktörün bunu yapması kabul edilemez bir şey. Federasyonla görüşeceğim ve ne yapmamız gerektiğine karar vereceğiz. Biz Quaresma'yla konuşuyorduk. Her şey kameraların önünde oldu" diye konuştu.

Bu arada Sırbistan Teknik Direktörü Javier Clemente de konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, konuyu UEFA'ya taşıyacaklarını ifade ederek, "Çok açık bir şekilde görüldü ki, Portekiz sonuçtan memnun kalmadı ve sakinliğini kaybetti. Dünya Kupası kazanmış bir teknik direktörün böyle davranmasını anlayamıyorum. UEFA Disiplin Komitesi'nin bu konuyla ilgili adil bir karar vermesini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title