Haberler

Şampiyonlar Büyükşehir’e İmza Attı

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Önümüzdeki Yıl Uludağ'da Yapılacak Avrupa Dağ Koşusu Öncesi Avrupa Ve Dünya Şampiyonlukları Bulunan İki Sporcuyla Sözleşme İmzaladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Temmuz ayında Uludağ'da yapılacak Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası öncesi çok sayıda şampiyonlukları bulunan iki önemli atleti renklerine bağladı. Başkan Altepe, bu transferle önümüzdeki yıl Türk Bayrağı'nı göndere çektirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bursa'nın 'spor kenti' olması için futbol dışındaki branşların gelişmesi için önemli çalışmaları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu hedef doğrultusunda Belediyespor'un güce güç katmaya devam ediyor. Yaklaşık 5 bin lisanslı sporcusu bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, atletizm branşında iki önemli transfer gerçekleştirdi.

Önümüzdeki yıl Temmuz ayında Uludağ'da yapılacak olan Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası öncesinde bu alanda çok şampiyonlukları bulunan Ahmet Aslan ve Mahmut Oruçlu, Büyükşehir Belediyespor renklerine bağladı. İki sporcuyu Büyükşehir Belediyesporlu yapan sözleşme, Acemler Tenis Kafe'de imzalandı.

İmza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci Başkanı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor yöneticileri İsmail Hakkı Arslan ve Muzaffer Karadeniz ile Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Başoğlu da katıldı.

"Türk Bayrağı'nı göndere çektireceğiz"

Her alanda olduğu gibi sporda da Bursa'yı bir marka yapmakta kararlı olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu amaç doğrultusunda somut adımlar attıklarını kaydetti. Futbol dışındaki branşların da gelişmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Altepe, yaptıkları transferle atletizm takımına önemli bir güç kattıklarını belirtti.

Temmuz ayında Uludağ'da yapılacak olan şampiyonada Türk Bayrağı'nı göndere çektirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyespor bünyesine kattığımız Ahmet Aslan 4 kez Avrupa Şampiyonu oldu. 2010 yılı Dünya Şampiyonası'nda 6'ıncı olan sporcumuz, WMRA 2010 Grand Prix serisini dünya şampiyonu olarak tamamladı.

Bu alanda önemli dereceleri bulunan Ahmet Aslan'da 5. Avrupa Şampiyonluğu'nu da Bursa'da almasını bekliyoruz. Dağ koşuları kategorisinde önemli dereceleri bulunan diğer sporcumuz Mahmut Oruçlu'nun da 5 kez Türkiye şampiyonluğu, ferdi olarak Avrupa üçüncülüğü, üç kez takım halinde Avrupa şampiyonluğu, iki kez takım halinde dünya ikinciliği bulunuyor. İki sporcumuzdan da önemli başarılar bekliyoruz" diye konuştu.

Hedefim 5'inci şampiyonluk

Bugüne kadar 4 kez Avrupa şampiyonu olan ve 3 aylık kamp çalışmaları nedeniyle 5 Aralık'ta Etopya'ya gidecek olan Ahmet Aslan, "Öncelikle bizi sağladıkları destekler nedeniyle Başkanımız Recep Altepe ve Belediyespor yöneticilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Bursa'da yapılacak olan şampiyona benim için ayrı bir önem taşıyor. 5'inci Avrupa Şampiyonluğunu Bursa'da kazanmak istiyorum. Bu nedenle ilk günkü gibi çalışmalarıma devam ediyorum" dedi.

Mahmut Oruçlu da bundan sonra Büyükşehir Belediyespor formasıyla önemli başarılara imza atmak için çalışacaklarını belirterek, sorumluluklarının bilincinde olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Başkan Altepe, Ahmet Aslan ve Mahmut Oruçlu ile sözleşme imzaladı.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title