Haberler

Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş'ta Yapıldı

Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş'ta yapıldı.

Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraş'ta yapıldı.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle Türkoğlu ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya yaklaşık 350 sporcu katıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'in güreş ağası seçildiği şampiyonada, Kırkpınar başpehlivanları da gösteri yaptı.

Milletvekili Güvenç, etkinliğin açılışında, ata sporu güreşin memleketinin Kahramanmaraş olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediyesi'nin böyle bir organizasyonu geleneksel hale getirerek ev sahipliği yapmasının son derece sevindirici olduğunu ifade eden Güvenç,

"Vatandaşımız da bu etkinliğe büyük rağbet gösteriyor. Umarım bu tür organizasyonlar artarak devam eder. Şu anda aramızda başka ülkelerden de sporcular olması çok etkileyici. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise 3. kez düzenledikleri şampiyonada, güreşin çocuklara ve gençlere sevdirildiğini belirterek, "Bundan önce sporcularımız ayakkabı bulsa saha bulamıyorlardı, saha bulsa ayakkabı bulamıyorlardı. Sporda önemli adımlar atıyoruz" diye konuştu.

Şampiyonada başpehlivanlığı İbrahim Hopur elde etti.

Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde kilolarında derece elde eden Halil Gökdemir, Abdullah Teke, Ertuğrul Kahveci, Utku Doğan, Süleyman Balık, Abdussamet Bolat, Gökhan Zorba, Ziya Daylak, Adem Yakupov, Hacı Muhammet Eskisarılı, İsmal Bulut ve Murat Özkan altın ve madalya ile ödüllendirildi.

Etkinliğe, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Servet Güngör, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Türkoğlu Belediye Başkanı Vekili Ekrem Karadeniz, eski milli güreşçilerden Harun Doğan ve Şeref Eroğlu, daire müdürleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İzzet Mazı / Sevil Çelik / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Kahramanmaraş Türkoğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title