Haberler

Sağanak yağmur didim'de olumsuzluk yarattı, otomobil denize sürüklendi

Aydın'ın Didim ilçesinde gece şiddetini arttıran sağanak yağmur, kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Aydın'ın Didim ilçesinde gece şiddetini arttıran sağanak yağmur, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Mersindere Mahallesi'nde bir otomobil, denize sürüklendi. Zemin kattaki bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Yurdun batı kesimini etkileyen sağanak yağmur, Didim'i vurdu. Turistik ilçede dün (salı) akşam başlayarak etkisi artıran yağmur, kenti teslim aldı. Cadde ve sokaklarda küçük dereler oluşurken, yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Didim merkez ile bağlantı sağlayan 19 Mayıs Caddesi, Atatürk Bulvarı, İnönü Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ve ilçe merkezindeki ana arterlerde oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı araçlar dereye dönen caddelerde mahsur kaldı. Mersindere Mahallesi'nde park halindeki bir otomobil, denize sürüklendi. Otomobilin içinde kimsenin olmaması olası bir üzücü olayı önledi. Sağanak yağmur, ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

Sağanak nedeniyle Altınkum İş Merkezi'ndeki iş yerlerini su bastı. İş yeri çalışanları, işyerlerinin yağmur sularından temizlenmesi için çalışma yürüttü. İş yerlerindeki çok sayıda malzeme zarar gördü. Akbük Mahallesi'nde ise zemin katta kalan bazı ev ve işyerlerinde su baskınları oluştu. Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, zor durumdaki vatandaşın yardımına koştu. Belediye ekipleri, su basan yerlerde tahliye çalışması yaptı, yolda kalan araçları kurtardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, yol güzergahlarında önlem aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, Didim'in Akbük Mahallesi'nde metrekareye 130.8 kilogram, Didim şehir merkezine ise 116.8 kilogram yağış düştü.

İlçede yağmur dinerken, beledi ekiplerinin çalışmasıyla hayat normale dönüyor.

Görüntü Dökümü

---------

-Yağan yağmurdan görüntü

-Yollarda oluşan su birikintileri

-Denize sürüklenen otomobil

Haber- Kamera: Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın),

==================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Didim Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title