Haberler

Rize-Komiser Yardımcısı Futbol Maçında Evlilik Teklifi Etti-Hd

Rize-Komiser yardımcısı futbol maçında evlilik teklifi etti-HDKomiser yardımcısı futbol maçında evlilik teklifi ettiRize'de, Polis Hastası etkinlikleri kapsamında polis ve basın mensupları arasında oynanan dostluk maçı sonunda Komiser Yardımcısı Eren Kaya, kız arkadaşı polis memuru Canan...

Rize-Komiser yardımcısı futbol maçında evlilik teklifi etti-HD

Komiser yardımcısı futbol maçında evlilik teklifi etti

Rize'de, Polis Hastası etkinlikleri kapsamında polis ve basın mensupları arasında oynanan dostluk maçı sonunda Komiser Yardımcısı Eren Kaya, kız arkadaşı polis memuru Canan Koçak'a sahada evlilik teklif etti.

Polis Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Çaykur Didi Stadyumunda polis ve basın mensupları arasında dostluk maçı oynandı. Karşılaşma sonunda çevik kuvvet polis memurları ellerinde 'Bu canın cananı olup benimle evlenir misin' yazılı pankartla sahaya çıktı. Komiser Yardımcısı Eren Kaya tribünde görevli polis memuru Canan Koçak'a seslenerek saha içerisine davet etti ardından evlilik teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Canan Koçak'ın parmağına yüzük takan Eren Kaya sarılarak teşekkür etti. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de çiftleri kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Komiser Yardımcısı Eren Kara 1 yıldır beraber olduklarını belirterek özel bir evlilik teklifi yapmaya karar verdiğini söyledi. Kara, Dün oynanan Rizepsor-Eskişehirspor maçında bu teklifi yapmak istedim ama olmadı. Bugün polis haftası dolayısıyla oynanacak maçta bu teklifi yaptım. dedi. Maça görevli olarak çağrıldığını anlatan Canan Koçak da Beni maç görevi var diye çağırdılar. Burada görevli tek kadın polis bendim. Kendi kendime söyleniyordum 'Niye bana burada bana görev verdiler' diye. Böyle bir sürpriz beklemiyordum diyerek çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Çaykur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title