Haberler

İstanbul Büyük Şehir Proje Ekibi Batmanda

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje birimi Ak Parti adayına destek vermek amacıyla Batmana geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje birimi Ak Parti adayına destek vermek amacıyla Batmana geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak'ın başkanlık ettiği heyet, Batman'a gelerek AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen ile bir araya geldiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak'ın başkanlık ettiği heyet, haftasonu Batman'a gelerek AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Emin Ekmen ile bir araya geldiler. Başkan adayı Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve İBB'nin proje ve uygulamadan sorumlu olan mühendisleri Batman'ın önemli noktalarında incelemelerde bulundu.

PROJELERİ İNCELEDİLER


Belediye Başkan Adayı Emin Ekmen, Abdurrahman Uçak ve mühendislerden oluşan heyetin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tüm bilgi ve birikimini kendileriyle paylaşacak olmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Batmanlılardan gelen fikirleri de değerlendirdiklerini ve buna göre çalışma programı hazırladıklarını kaydeden Başkan Adayı Ekmen, şunları söyledi: "İluh Deresi, Batman Çayı, caddeler, parklar ve diğer önemli noktalarda incelemelerde bulunduk. İnceleme ve gözlemlerimizin ardından Batman'ın ihtiyaçlarına uygun olan projelerimizi seçtik. Projelerimiz arasında özellikle Batman'da ulaşım sorununu çözecek raylı sistem yapımı ve Batman'a yatırımı teşvik edecek dolayısıyla istihdamı arttıracak Belediye hizmetlerimiz olacaktır. Hazırlanacak projeleri video ve görselleri ile ilerleyen süreçte halkımızın beğenisine sunacağız" İBB Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Uçak ve ekibinin Pazar günü İstanbul'a gittiği ve ulaşım, içme suyu, yeşil alan, yaşam merkezleri gibi birçok konuda farklı proje sunumlarının yapılacağı öğrenildi. - See more at: http://www.batmangazetesi.com/haberler_ic-13-13588-BUYUKSEHIR_HEYETI_BATMANDAYDI.html#sthash.buDaEwJu.dpuf

Kaynak: Temsilci / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title