Haberler

AK Parti Batman Adayı Ekmen İstanbul'a Gitti

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin yerel seçim projelerinin görüşüleceği toplantı için İstanbul'a gitti.

Ekmen, Projeler için İstanbul'a gitti.

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Emin Ekmen ve İl Başkanı Murat Güneştekin yerel seçim projelerinin görüşüleceği toplantı için İstanbul'a gitti. AK Parti Belediye Başkan Adayı Emin Ekmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdurahman Uçak başkanlığındaki heyetle yapılan toplantının videosunu twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı, projelerin yüzde 80'inin tamamlandığını duyurdu. Ekmen açıklamasında "Yıkılmak üzere olan camilerimizi yeniliyoruz, bunun dışında tüm camilerimizin halı ve bahçe temizliği ile çevre düzenlemesini belediye olarak biz üstleniyoruz. Okul bahçelerimizi ve semtlerimizi kapalı spor alanları ile donatıyoruz" dedi. Yayınlanan videoda Batman Çayı Islah projesinin konsept tasarımından ve mahallelere yapılması düşünülen spor alanlarından görseller de yer alıyor.

Kaynak: Temsilci / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title