Haberler

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci'den Otobüs Şoförlerine Sürpriz Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci'den otobüs şoförlerine sürpriz ziyaret AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Hacıosman İETT Peron Amirliğini ziyaret ettiİSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr.

Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci'den otobüs şoförlerine sürpriz ziyaret

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Hacıosman İETT Peron Amirliğini ziyaret etti

İSTANBUL - AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sarıyer Hacıosman Meydanı'ndaki İETT peron amirliğine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Otobüs şoförleri, 16 Nisan'da destek isteyen Dr. Temurci'ye, "güçlü evet" desteği vereceklerini ifade etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yoğun seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak Sarıyer Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Dr. Temurci'ye, İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve SKM Başkanı eşlik etti. Burada SKM'nin birimlerini gezen Dr. Temurci, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumartesi günü Yenikapı Miting Alanı'nda yapılacak olan "Büyük İstanbul Mitingi" hakkındaki çalışmaları da soran Dr. Temurci, çalışmalar hızlandırılmasını dile getirdi. "Cumhurbaşkanının selamıyla arayın" tavsiyesini yineleyen Dr. Temurci, ev sohbetlerine çat kapı gidilmesini istedi.

Otobüs şoförlerinden "güçlü evet" desteği

Başkan Dr. Temurci ardından Hacıosman Meydanin'daki İETT Peron Amirliğine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada otobüs şoförleriyle tek tek tokalaşan Dr. Temurci, kendisine ikram edilen çayı içti. Bir süre şoförler ile sohbet eden Dr. Temurci, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için kendilerinden destek istedi. Otobüs şoförleri ise Dr. Temurci'nin isteğine karşılık, 16 Nisan'da "güçlü evet" desteği vereceklerini belirtti.

Ziyaretinin ardından Başkan Dr. Temurci, Hacıosman Meydanı'ndaki AK Nokta'yı ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Dr. Temurci, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Partililerle bol bol fotoğraf çektiren Dr. Temurci ardından metro girişinde vatandaşlara broşür dağıtan görevlilerin elini sıktı. Dr. Temurci daha sonra meydanda bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği "hayır" çadırına da uğradı. Çadırın içerisine giren Dr. Temurci, çalışanlara kolaylık dileyerek buradan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hacıosman AK Parti İstanbul Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title