Haberler

ABD Dışişleri Bakanı Blinken İsrail'i 5. kez ziyaret edecek

Güncelleme:

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5. kez İsrail'i ziyaret edeceği iddia edildi. Blinken'in ayrıca Filistin'in Batı Şeria bölgesini ve bölgedeki diğer ülkeleri de ziyaret etmesi bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5'inci kez İsrail'i ziyaret edeceği öne sürüldü.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ederken, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5'inci kez İsrail'i ziyaret edeceği iddia edildi. İsrail basınında yer alan haberlerde, Blinken'ın İsrail ziyaretini önümüzdeki hafta gerçekleştireceği aktarılarak, Blinken'in ayrıca Filistin'in Batı Şeria bölgesini, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar'ı da ziyaret etmesinin beklendiği ifade edildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Blinken'ın söz konusu ziyaretleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. - WASHINGTON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Antony Blinken Batı Şeria Filistin İsrail Gazze İsrail Orta Doğu Dış Politika Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title