Haberler

Polis Helikopterinden "1 Mayıs"

Güncelleme:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, polis helikopterleri tarafından havadan görüntülendi.

Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, polis helikopterleri tarafından havadan görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğü polis helikopterleri, kutlamalar boyunca tüm gelişmeleri havadan takip etti. Görüntüler canlı olarak MOBESE sistemine aktarılarak sahada görev yapan polis ekiplerine bildirildi ve koordinasyon sağlandı. Polis helikopterleri tarafından kaydedilen görüntülerde, Taksim Meydanı ve meydana çıkan cadde ve sokaklardaki kortejlerin tüm hareketliliği anbean takip edildi.

Polis helikopterlerindeki görevliler, kutlama alanına sızma ihtimali bulunan illegal grupları da havadan takip ederek sahadaki emniyet müdür ve sıralı amirleri uyardı. Kutlama öncesinde ve sonrasında grupların dağılım gösterdiği ana kadar görev yapan helikopterlerin kaydettiği görüntüler daha sonra basına verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title