Haberler

Odunpazarı'nın Eğitim Başarısı

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi’nde TEOG sınavları için etüt gören Türkiye ve Eskişehir çapında başarılı olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi'nde TEOG sınavları için etüt gören Türkiye ve Eskişehir çapında başarılı olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Emek Mahallesi'nde bulunan Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Parkı'nda düzenlenen törene Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende konuşan Başkan Kurt, "8 ay boyunca Emek Gençlik Merkezi'mizde etüt gören ve TEOG sınavına hazırlanan çocuklarımızın başarılarını kutlayacağız. Öncelikle tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Ciddi bir çalışma sonucunda Emek Mahallesi'nde Türkiye çapında derece yapan çocuklarımız var. Önemli bir sınavı rahatlıkla kazanan kardeşlerimiz ve onlara tekrar teşekkür ediyorum ve ailelerine de hayırlı olsun diyorum. Gençlik merkezimizde 40 öğrencimiz etüt gördü ve 35 kişi bu sınavı kazandı. Bu çok yüksek bir oran, katkı sunan tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. Bunun dışında 40 öğrencimizden 9 öğrencimiz Türkiye çapında derece alarak ilk yüzde 10'un içine girerek sınav kazandı. Umarım istedikleri tercihlere ve okullara girerler. Odunpazarı Belediyesi olarak bu öğrencilerimizi kutluyoruz. Önümüzdeki sene Emek Gençlik merkezimizde daha çok öğrenciyi sınavlara hazırlayacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kurt, Emek Gençlik Merkezi'nde etüt gören ve TEOG Sınavında Türkiye çapında yüzde 10'un içine girerek sınavı kazanan Ceyda Kesgin, Edanur Özkan, Gözde Ateş, Betül Kavuncu, Beyza Şimşek ve Şevval Ersek'i tebrik etti. Başkan Kurt, başarılı öğrencilere bisiklet armağan etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title