Haberler

Mükemmel Netlikte Kareler Yakalayın

Güncelleme:

Yeni Sony Cyber-shot™ HX300 ile 50 kez yaklaştığınızda bile mükemmel netlikte kareler yakalayın.

50x optik zum aralığı, gelişmiş Optik SteadyShot görüntü sabitleme, 20 MP Exmor R™ CMOS sensör...

Sony, yeni Cyber-shot™ HX300 kompakt dijital fotoğraf makinesini fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. Ultra güçlü 50x optik zumu, geliştirilmiş Optik SteadyShot görüntü sabitleme özelliği ve 20 mega piksellik Exmor R™ CMOS sensörü ile öne çıkan Cyber-shot™ HX300, DSLR tarzı kullanımı, manuel kontrolleri ve hızlı otomatik netlemesi ile de çok ayrıcalıklı.

Sony, birçok yeni gelişmiş özelliğinin yanı sıra şıklığı ile göz kamaştıran yeni Cyber-shot™ HX300 kompakt dijital fotoğraf makinesi ile fotoğraflarınızı daha da ileri bir düzeye taşıma imkanı sunuyor. Geliştirilen optik görüntü sabitleme ve daha hızlı otomatik odaklama sayesinde HX300, yüksek zum yapmış olsanız bile o kısa anları yakalamakta bugüne kadar hiç olmadığı kadar etkili .

50x optik zum aralığı ile Cyber-shot™ HX300 ek lens taşıma derdine son veriyor

DSLR tarzı görünüm ve kullanımı ile dikkat çeken bu son derece güçlü Cyber-shot™ HX300, beraberinizde ek lens taşıma derdi olmaksızın hafif yükle seyahat etmenize de imkan veriyor. Bir kompakt fotoğraf makinesi için en yüksek düzeyde olan muazzam 50x optik zum aralığı ile Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens tatiller ve safari seyahatlerinden, spor ve açık hava konserlerine kadar çok geniş bir aralıktaki çekim fırsatlarını kapsıyor. Lens yüzeyindeki T* kaplama yansımaları ve 'parlama'yı keserken Super ED ve ED cam elemanları ise tatminkâr ölçüde keskin, yüksek kontrastlı görüntüler için kromatik sapmayı asgari düzeye çekiyor.

Geliştirilmiş Optik SteadyShot ile yüksek zum ayarında bile daha net fotoğraflar

Cyber-shot™'ta ilk defa, HX300 yüksek zum ayarlarında dahi stressiz kompozisyon ve daha net fotoğraflar için yeni geliştirilmiş Optik SteadyShot'u sunuyor. İkinci lens elemanları grubunun konumu eldeki ince titremeleri düzeltmek için hızla hareket ederek çekimleri rahat şekilde çerçevelemeyi iki kat daha kolaylaştırıyor.1

Yine 2013 yılı için geliştirilen telefoto ayarlarındaki yüksek hızlı otomatik netleme, fotoğrafını çekmek istediğiniz nesne veya kişiye bir önceki model olan Cyber-shot™ HX200V'nin iki katı hızda5 kilitleniyor. Net, bulanıklığın bulunmadığı sonuçlar almanın ve kendiliğinden oluşan anları yakalamanın hiç olmadığı kadar kolay olduğunu gösteriyor.

Fotoğraf makinesinin dengeli DSLR tarzı gövdesi ve elinize rahatlıkla oturan kalıplı ergonomik tutma yeri sayesinde en uzun çekimlerbile keyif haline geliyor. Tıpkı bir DSLR fotoğraf makinesinden bekleyeceğiniz gibi aralarında manuel daire, özel ayar düğmesi, jog kadranı ve Memory Recall modunun da bulunduğu, sezgisel olarak yerleştirilmiş eksiksiz kontrol yelpazesi de yer alıyor.

HX300 üzerinde aynı zamanda fotoğraf makinesi ile gitgide büyüyen çekim aksesuarları arasında akıllı iletişime imkan veren çok yönlü yeni 'Çoklu Terminal' ara yüzü de bulunuyor.

20 megapiksellik Exmor R™ CMOS sensör ile pırıl pırıl görüntü kalitesi

Cyber-shot™ HX300'de bulunan Exmor R™ CMOS sensör, akşam karanlığında veya loş ışıklı iç mekanlarda çekim yapıyor olsanız dahi, son derece düşük gürültülü zengin detaylı fotoğraflar ve Full HD videolar elde ediyor.

En zorlu çekim koşullarında bile etkileyici sonuçlar elde etmek için uzman bir fotoğrafçı olmak zorunda olmadığınızı kanıtlıyor. Tüm modellerdeki Superior Auto Mod, loş ışıktaki aksiyonu yakalamanıza yardımcı olduğu gibi çekimini yaptığınız kişi veya nesnenin hareketini dahi fark ediyor. Fotoğraf makinesi, güneş ışığına boğulmuş kumsallardan kasvetli iç mekanlara ve alacakaranlık sahnelerine kadar her ortamda, her seferinde net, bulanıklığın olmadığı resimler elde etmek için otomatik olarak ayarlanıyor.

Resim Efekti ise Toy Camera, PopColour, Soft High Key ve Partial Colour gibi eğlenceli, etkileyici sanatsal işlemler ile fotoğraflarınıza, videolarınıza ve panoramalarınıza renk katmayı kolaylaştırıyor. Her şey anında ve otomatik olarak yapılırken, akıllı telefon uygulamaları veya görüntü düzenleme programları indirmek için uğraşmaya da gerek bırakmıyor.

Cyber-shot™ HX300'de, aynı zamanda, fotoğraf makinesinin hassasiyetini artırarak uzaktaki nesnelerin daha parlak görünmesi sağlamak için flaş uzaklığını etkin şekilde genişleten bir Gelişmiş Flaş bulunuyor. Fotoğraf makinesinin dahili flaşının aksiyona ulaşmakta zorlanabileceği parti çekimleri, iç mekanlar veya karanlık ortamlar için ideal.

Triluminos™ Colour özelliği ise Triluminos™ Colour Ekran desteğine sahip, uyumlu BRAVIA Televizyonunuzda fotoğraflarınızı izlerken son derece doğal renklerden oluşan zengin, canlı bir renk paleti sunuyor.

HX300 kompakt dijital fotoğraf makinesi 1299 TL'den satışa sunuldu.

1 30x optik zumda DSC-HX200V ile kıyaslandığında. LCD panelin yüzdesi cinsinden titreme miktarının kıyaslaması (Sony tarafından yapılan ölçüm).

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sony Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title