Haberler

Muğla Akdeniz'den Ege'ye Yürüdüler

Akdeniz'den Ege'ye yürüdülerMUĞLA'nın Datça İlçesi'nde her yıl düzenlenen, "Akdeniz'den Ege'ye Doğa ve Dostluk Yürüyüşü"nün 18 incisi kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Akdeniz'den Ege'ye yürüdüler

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde her yıl düzenlenen, " Akdeniz'den Ege'ye Doğa ve Dostluk Yürüyüşü"nün 18 incisi kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Datça Çevre ve Turizm Derneği (DAÇEV) öncülüğünde, Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi ve Kızlan Mahallesi Muhtarlığı'nın desteğiyle düzenlenen 14 kilometrelik yürüyüşe, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, DAÇEV Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüzün ve yaşlısı genci çok sayıda doğasever katıldı.

Yürüyüş öncesi Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık, davul-zurna eşliğinde gönüllerince eğlendi. Halaylar, çekildi, horonlar tepildi, zeybekler oynandı. Davul zurnanın coşkulu müziğine yaşlısı genci, kadın erkek yüzlerce kişi katıldı.

Datça ilçe merkezi İskele Mahallesi'nde, Akdeniz'deki Kumluk Plajı'ndan testilere doldurulan deniz suyu, Atatürk Caddesi, Sevgi Yolu, Denizliler Sitesi, Azmak Boyu, Kızlan Yel Değirmenleri, Çeşmebaşı Meydanı ve Kez Tepesi geçilerek gerçekleştirilen yürüyüşün ardından, Ege'deki Gökova Körfezi Katyalı Sahili'ne dökülerek iki denizin 18'inci kez buluşması sağlandı.

CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar bu yıl 18 incisi gerçekleştirilen, Akdeniz'den Ege'ye Doğa ve Dostluk yürüyüşünün Datça var oldukça sonsuza kadar devam edeceğine inandığını söyledi.

Datça Kaymakamı Vehbi Bakır ise konuşmasında, sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen bu organizasyonun gelecek yıllarda da başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Bakır, "Dostluklar ve kardeşliklerimiz, denizlerle, karalarla ve sınırlarla bölünmesin. Paylaştıkça güzelleşeceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılların bugünden daha güzel olmasını ve başarı diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Datça Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title