Haberler

Müge Anlı'nın Bulamadığı Kayıp Kadının Davasını Polis Çözdü! Cinayete Kurban Gitmiş

Güncelleme:

İzmir'de kaybolan talihsiz kadının ailesi 2011'de Müge Anlı'ya başvurmuştu. Anlı'nın çözemediği davayı polis 8 yıl sonra çözdü. Talihsiz kadın, emlakçı tarafından öldürülüp ormanlık alana gömülmüş.

İzmir'in Çiğli ilçesinde, 8 yıl önce kaybolan kadının, satın almak üzere ev bakmak için birlikte gittiği emlakçı tarafından öldürülüp Foça'da ormanlık alana gömüldüğü belirlendi. Mürüvvet Yaradılmış'ın yakınları 2011 yılında bulunması için Müge Anlı'nın programına başvurmuş ancak bir sonuç alamamıştı.

MÜGE ANLI DAVAYI ÇÖZEMEMİŞTİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde oturan Mürüvvet Yaradılmış, yeni bir ev satın almak emlakçı Ö.G. (33) ile buluşmak için evden çıktı. Ancak Mürüvvet Yaradılmış'tan bir daha haber alınamadı. Eşinin başvurusu üzerine polis ekipleri, o dönem 55 yaşında olan Mürüvvet Yaradılmış'ı bulmak için çalışma başlattı, yakınlarının ve kaybolduğu gün görüştüğü kişilerin ifadelerine başvurdu. Bir sonuç alınamayınca, yakınları 2011 yılında bulunması için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programına başvurdu. Aynı yıl polis, aralarında cinayet şüphelisi Ö.G.'nin de bulunduğu birkaç kişinin ifadelerini aldı, ancak Mürüvvet Yaradılmış'ın izine rastlanmadı.

ÜÇ AYDA 50 KİŞİ DİNLENDİ

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince kurulan özel bir ekip, Mürüvvet Yaradılmış dosyasını yeniden ele aldı. Ekipler, sağlık hizmetlerinden faydalanmadığı ve herhangi bir otel kaydında isminin bulunmadığı gibi verileri göz önünde bulundurarak, Mürüvvet Yaradılmış'ın öldüğü ya da öldürüldüğü ihtimali üzerinde durdu. 3 ay içerisinde 50 kişinin ifadesine başvuran ekipler, geçen salı günü İzmir, İstanbul ve Burdur'da operasyon düzenledi. Mürüvvet Yaradılmış'ın kaybolduğu gün buluştuğu emlakçı Ö.G. ile Ö.G.'nin o tarihteki eşi Ş.K. (26) İzmir'de, O.Y. (32) İstanbul'da ve E.C. (22) Burdur'da gözaltına alındı. Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgularında, Ö.G.'nin, ev almak için biriktirdiği parasını aldığı Yaradılmış'ı öldürdüğü belirlendi.

Ö.G.'nin yer göstermesiyle Foça ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi yakınlarındaki bir ormanlık alanda kazı çalışması yapan ekipler, insan kemiği buldu. Kemikler, Mürüvvet Yaradılmış'a ait olup olmadığının belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na gönderildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.G. ve Ş.K. tutuklandı, O.Y. ile E.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere savcılıkça serbest bırakıldı.

AYDINLATILAN 3'ÜNCÜ KADIN CİNAYETİ

Cinayet, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün başında olan Seda Okur'un titiz çalışmasıyla çözüldü. Okur, kayıp şahıslar üzerinde geriye dönük yapılan soruşturmalar kapsamında, Ümmü Özkan (56) ile Gülfidan Kara (35) isimli kadınların öldürüldüğünün ortaya çıkarılmasının ardından aydınlatılan üçüncü cinayet oldu. Daha önce, 2008 yılındayken çalıştığı işyerinden bindiği servisten Selçuk ilçesinde inen ve kendisinden bir daha haber alınamayan Ümmü Özkan'ın, aşk yaşadığı öne sürülen A.T. tarafından av tüfeği ile başından vurularak, Kara'nın ise resmi nikahlı olmayan eşi R.S. tarafından boğularak öldürüldükleri ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı İzmir Çiğli Foça 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Başlık yanlış:

Müge anlı zaten yıllar önce suçluların kimler olduğunu gösterdi herkese onun da yapabileceği okadardı alıpta hapse tıkacak hali yoktu.bir delil bulunamadı çok şükür Onuda bulmuşlar herkesi tebrik ederiz geçte olsa adalet yerini buldu

33
0
yanıtYanıtla
BIRAKIN SHOW YAPMAYI:

YAV YAPMAYIN ALLAH AŞKINA MÜGE KİM Kİ NEYİ ÇÖZSÜN. POLİSLE MÜGE ANLININ KIYASLANMASI ÇOK SAÇMA. BİRİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ GÜVENLİK GÜCÜ DİĞERİ BİR KANAL VE PARA KAZANAN BİR KANAL YAYINI LÜTFEN YAPMAYALIM. . BİR TARAFTA CANINI DİŞİNE KATIP KELLE KOLTUKTA GEZEN BENIM POLİSİM. DİĞER TARAFTA KANALDA SHOW YAPAN BİR PROGRAMCI YAPAMAYIN LUTFEN ARKADASLAR

26
4
yanıtYanıtla
herhangi biri..:

iyi de o polis dediğin olayı cinayetten 8 yıl sonra çözüyor. bu mu polislik, bu mu adalet? üstelik, herşeyiyle failleri ortadayken çözülmeyen hatta üstü kapatılan onlarca olay varken, bence müge, hepsinden başarılı. . .

yanıt2
yanıt0
ati:

Asıl sen bırak şov yapmayı. Kadın katili işaret ediyor. Bu güne kadar onca kişi gerçek ailesine kavuştu. Bir sürü cinayet sonuca vardı. Daha ne yapacak kadın ? Her şey ortada diyor. Cinayeti kameraya mı çekelim ne istiyorsun diyor. Bu özel ekip 8 yıl önce kurulup o herifin üstüne gidilseydi çok daha rahat çözülürdü.

yanıt1
yanıt0
aysegul:

Muge anli bulqmadi diye niye baslik atiyosunuzanlamadim. Bugune kadar yuzlerce olayi Muge hanim cizdu, buldu. Allah rahmet eylesin olene . Muge anliyi cok seviyorum o birtane.

17
1
yanıtYanıtla
mesut:

Türk polisi gelişiyor, eskiden ''polisin çözemediği cinayeti müge anlı çözdü'' diye haber yapılırdı.

14
0
yanıtYanıtla
Hamzaaaaa:

Haber başlığına bak müge anlı bulamadı polis buldu. başka kim bulacak müge anlı FBI mı MİT mi yalandan çıkıyor ekranlara şüpheli yada aranan kişinin ana kızlık soyadı na kadar televizyondan veriyor duyarlı halkımız buluyor bulan ve dua alan müge anlı oluyor sonra daha müge nin yanında ki çalışanların havasının bitmesini bekle. . .

11
1
yanıtYanıtla
ati:

Ne o niye gocundunuz. O bu programı yapmasa nasıl bulunacak peki ? Onun yerine evlilik programı yapsaydı. O zamanda götürürdü parayı.

yanıt0
yanıt0
KILLI:

MÜGE ÇOK GÜZEL BİR BAYAN BEN İSE TRAŞIMI OLDUM

0
11
yanıtYanıtla
Melis:

Ne diyosun hayvan

yanıt8
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title